Vlad Публикувано Юли 8, 2005 Публикувано Юли 8, 2005 Предлагам следните ноти: Български фолклорни пиеси за китара Обработка : Анастас Михайлов и Валентин Петков Обработки за една и две китари на фолклорни мелодии – хора и песни. Комбинация на българска народна музика и фламенко акомпанимент. Ефектни пиеси за китарно дуо. Можете да ги намерите в нотната книжарница на Съюза на композиторите в София, както и в нотните книжарници в Пловдив. А може и да контактувате лично с мен. Цитирай
vovcho Отговорено Юли 8, 2005 Отговорено Юли 8, 2005 Ако оставиш едно адресче... Колко струва също така? Цитирай
Vlad Отговорено Юли 8, 2005 Автор Отговорено Юли 8, 2005 не знам как да си оставя адреса-мога да пиша само на кирилица тук...Струват 18 лв в нотната книжарница, а аз ги продавам за 17.Живея в София,а ти? Цитирай
vovcho Отговорено Юли 9, 2005 Отговорено Юли 9, 2005 Аз говорих за адреса на книжарницата... то и аз съм от София, но нека го отложим за по-нататък, че тея пари... некак си лятото... фърчат... за това... за онова...точка... Цитирай
Vlad Отговорено Май 18, 2006 Автор Отговорено Май 18, 2006 (Редактирано) Едното лято мина, идва следващото За тези, които изпуснаха първия тираж - отново съм заредил нотните книжарници. И да добавя - формата е А4, а страниците - 64. Влад Ако искате - вижте и другите ми продукти: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=3769&hl Редактирано Май 18, 2006 от Vlad Цитирай
metalhammer Отговорено Юни 27, 2006 Отговорено Юни 27, 2006 Влад кажи ми телефонн, на който мога да се свържа с теб за да си купя школата, за да не търся по книжарници! Цитирай
Dead_Macabre Отговорено Юни 27, 2006 Отговорено Юни 27, 2006 Аз също съм заинтересован от Български фолклорни пиеси за китара, но ми е инресно да разбера малко повече за това колко долу горе хора има и за една китара произведенията колко са ? и не че нещо ама също ми е интересно как е направено всичко това по-точно как са направени на ноти бг хорцата Цитирай
CorvusCorax Отговорено Юни 29, 2006 Отговорено Юни 29, 2006 Школата е супер между другото... Всъщност, споменах на един корепетитор в моето училище за школата, той се поинтересува, видя я и изказа същото мнение, но от позицията на човек, който е много наясно с фолклорната музика и с това как тя трябва да бъде обработена за нефолклорни инструменти. Цитирай
Vlad Отговорено Юли 1, 2006 Автор Отговорено Юли 1, 2006 Аз също съм заинтересован от Български фолклорни пиеси за китара, но ми е инресно да разбера малко повече за това колко долу горе хора има и за една китара произведенията колко са ? и не че нещо ама също ми е интересно как е направено всичко това по-точно как са направени на ноти бг хорцата Школата е с обработки на български фолклор. 10 от пиесите са за две китари, останалите 3 - за една. От последните две са авторски композиции на Анастас Михайлов на фолклорна тематика. Обработките са дело на Анастас Михайлов /китара и тамбура/ и Валентин Петков /китара/. Акомпанимента е с фламенко характер. До създаването на школата се стигна след като пиесите вече бяха свирени и установени като аранжимент. "Вкарването на хорцата в нотки" /аз го наричам транскрибиране/ беше направено от Анастас Михайлов. Както е спомената и в предговора - това се случи благодарение на моят интерес към фолклора, както и на уменията ми за предпечат и печат на нотни ръкописи. Мое дело е набора на нотен текст, колажа и художественото оформление, както и печата. Художник на корицата е Камелия Сантева - преподавател по живопис в Художествената гимназия и мой приятел. Обема на школата е 64 страници формат А4. @CorvusCorax - благодаря ти за интереса и това, което правиш за популяризирането на моя труд! Влад Цитирай
Vlad Отговорено Януари 9, 2007 Автор Отговорено Януари 9, 2007 На интересуващите се мога да изпратя няколко страници на посочен и-мейл, за да добият по-ясна представа. Моля, използвайте за целта личните съобщения. Влад Цитирай
Vlad Отговорено Април 17, 2010 Автор Отговорено Април 17, 2010 На интересуващите се мога да изпратя няколко страници на посочен и-мейл, за да добият по-ясна представа. Моля, използвайте за целта личните съобщения. Влад Актуалната цена на школата е 20 лв. Цитирай
Recommended Posts