Jump to content
Българският форум за музиканти

voldemorus

новаци
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно voldemorus

  • Рожден ден 08/03/1978

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

voldemorus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Тук говорим за екраниране не за естетически вид. Не мисля че окисляването на медта повлиява екраниращите и своиства, които несъмнено превъзхождат тези на алуминиевото фолио. А патината за която говориш се образува много бавно при стайни условия (ниска влажност без резки температурни промени).
  2. Освен че влазат кабели и излазат кабели от едно нещо (забравих му името) Такааа, сега по-сериозно. Ако си решил да си човъркаш и да си правиш нещо подобно на балалайка, няма проблем. Иначе за да направиш нещо свирещо, освен солидни познания ще ти трябват и много повече пари отколкото да си купиш нещо на старо. Аз лично в момента се занимавам с префасонирането на моята талпа (Орфей зебра), но да се опитваш да направиш инструмент от парче дърво, без идея какви са частите на китарата няма да успееш.
  3. Ако след цялото тва дялане изгориш талпата, ще си прережа вените Айде привършвай проекта че нямам търпение.
  4. Орфей соло, година неизвестна, единствената информация е цена 160 лв. написана на главата на грифа. http://photo-forum.net/index.php?APP_ACTIO...p;USER_ID=37569
  5. Орфей Соло снимка на китарата - http://photo-forum.net/index.php?APP_ACTIO...p;USER_ID=37569
  6. Верно може да продавате стоки от УСА, (може и от МУХА), ама манталитета ви си остава ориенталски. Отидете в Мароко и пробвайте да си купите нещо без пазарене, не става. Ми арабска страна сме си с психично увреден народ.
  7. Намери ме в АйСйКю:345-612-083.Аз съм от Търново.

  8. Ами аз лично си мечтая за някоя стара електричка - кремона дето да свири, ама никой не иска да се раздели с такава .....
  9. Да, но все пак не забравяйте че дървоядите придават една, хм.... особена акустика която не може да се постигне по друг начин
  10. Ами незнам. Лично аз съм срещал спойки, които с поялник (нормален) не мога да разтопя. Трябва да измислиш нещо друго.
  11. Ами ако спойките са много стари, то е възможно съдържанието на олово да е по-високо. Преди нямаше гъзарии като тинол с колофон и т.н. Оловото се топи при 327 градуса, а калая 232. Понякога в припоя има и сребро за по голяма проводимост - 960 градуса.
  12. Ами едно разумно обяснение е, че това което се опитваш да разтопиш не е калай и се топи при по-висока температура.
  13. Е при положение че се продава добър продукт на нормална цена няма кибик на света дето може да развали сделка. В това че понякога наистина се продават боклуци и хората се опитват да предпазят начинаещи колеги няма нищо лошо.
  14. Хубу де, излъгах ....незнам що го правите тва бе хора?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.