Jump to content
Българският форум за музиканти

Jack Fuckin' White

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Electric guitar

Profile Information

  • Gender
    Male

Jack Fuckin' White's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Привет на всички! Никъде из интернет не успях да намеря таблатури или акорди за китара на песента на Nazareth - A Veteran's Song . Почнал съм да я уча по слух, но на места доста ми куца.. Ако някой има представа къде мога да ги намеря, или пък ако има малко свободно време да драсне някой друг акорд, ще съм му безкрайно благодарен!! Моля ако темата не е за този раздел, да бъде преместена в правилния такъв от администраторите. Благодаря предварително
  2. Напълно съгласен съм с мнението на Doviciozo. И според мен това е правилното решение. Нещо евтино като за начало, тъй като няма да забелязваш тънкостите на усилвателя със сегашната си китара. Дори не зная дали има смисъл от лампа в случая..
  3. Какви са тия присети, ефекти и тнт.. От кубета с ефекти файда няма. Моят съвет е да вземеш едно 30ватово 12" кубе за тая цена, с еквалайзер и пружинен ривърб най-много, и си екстра. Останалото с камиончета. Успех!
  4. Led Zeppelin - Stairway to heaven Hendrix - voodoo child White stripes - Catch hell blues ( както и повечето сола на Страйпс!) някои сола на Frusciante, доста underrated китарист е той..
  5. Не разбирам кво се нападат всички?! Нормално е хората които слушат хеви да предпочитат по-агресивни форми, а блусарите: стратове, лес полове, джазмастъри и тнт.. На мен лично "флаинг V"-тата са ми апатични, BC rich-ове както и супер стратовете с пламъци и тем подобни шарении.. Предпочитам някое SG или Eastwood Airline-че .. Или огромния ES-335
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.