jabs 2,823 Posted January 29 На село, в чейна е само най-необходимото Демек един Martin D28 7 Share this post Link to post Share on other sites
pepislang 66 Posted January 30 Това е: мога да свиря поне на 4 места без да пренасям...стига да има свирене де....:-)))) 6 Share this post Link to post Share on other sites
jabs 2,823 Posted February 7 Чак сега забелязах... това долу вляво истински Клон ли е? Share this post Link to post Share on other sites
pepislang 66 Posted February 7 Не. Това е Ceriatone Centura. За истински няма толкова пара 🙂 Този е много добър. По-ми хареса от Klon KTR (ако си запознат) , като ги сравнявах , и веднага го купих. Ако ти е интересно ето едно видео в което го сравнявам с друг много любим драйв на AnalogMan.ТУК 2 Share this post Link to post Share on other sites
jabs 2,823 Posted February 13 (edited) Ясно. Има един ненормален нашенец който от половин година се опитва да продаде в Ривърб един KTR за 1000 евра Успех му желаем от сърце А Ceriatone са докарали и кутията и врътките... затова се подведох Edited February 13 by jabs Share this post Link to post Share on other sites
Icarus 528 Posted February 15 Разширих малко слушалковия чейн. Въргаля ми се наоколо и един малък стар bluetooh приемник който ще мушна в малкия миксер за backing tracks и метроном от телефона, но като ми остане малко време - трябва да модна малко жици с поялника за целта. 2 Share this post Link to post Share on other sites