Jump to content
Българският форум за музиканти

Slayer - World Painted Blood


MR_STENCH

Recommended Posts

И тоя път не успях да натроша китарата в земята, ама все някога ще успея д..ба :) Не стига де съм сакат ами и тя фалшивее където и когато си иска ;) ....

 

Chinese Painted Wood

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ставаш все по-добър с китарните умения!

Определено забелязвам напредък от към техника,няма да споменавам повече подробности за да работиш още и да станеш още по-добър китарист.

Забележни към микса нямам,но барабаните ми звучат доста "сухо"

Айде :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Много добро попадение, но защо барабаните на началния риф са обърнати ? Или аранжимента е такъв :):girl_witch::)

Редактирано от Joys
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^Благодаря. Барабаните са плагиатствани от Tab поради мързел и липса на достатъчно умения в реденето на MIDI такива :cheers2: ...постарах се да ги поочовеча до колкото можах, но ми е трудно да разбера какво точно прави Lombardo с томовете... изобщо :) има още доста хлебец да изям докато "стана" добър VST "барабанист" :) .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Барабаните не ме интересуват, но китарите са яко изсвирени! Но, какво целиш с това? За какво са ти тези страхотно изсвирени китари? :cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лими,... интересен въпрос :cheers2: и да си призная честно, не знам ти какво "целиш" с него, но... аз лично нищо особено. Свиря и записвам за собствено удоволствие. За мен то е по-голямо когато резултатът е по-качествен. Моето скромно мнение е, че щом човек пуска нещо на всеослушание трябва да опита да извлече максимума от себе си... дори и да става въпрос за прост любителски запис като този. Ами... това е моят максимум за момента... не бих определил китарите като "страхотно" изсвирени. Има места с неритмичности, има какво да се желае още и като звук.

 

Та такива ми ти работи... :hooray:

Редактирано от MR_STENCH
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега MR_STENCH, по-просто казано тези неща си ги свирим, записваме и пускаме за самоусъвършенстване и естествено това ни носи лично удоволствие! ;) Не виждам какво лошо има, аматьори да се мъчат да се развиват в някаква област - в случая музикална. Никой не се е родил професор все пак! Пари не се изкарват от подобни стилове в наш'та "мила родина", така че едва ли има някаква друга цел свиренето и записването на такива кавъри. Пак си остава личния кеф и евентуално някой да каже добра дума, като чуе записа. Интересно наистина какво целят музикантите с подобни въпроси? Подигравка или нещо друго, не разбирам и аз? Или намекват, че им замърсяваме форума с гадни звуци и шум, 'щото виде ли като не е хард рок или по-леко - не струва? :rulez: ... и да кажа и аз една добра дума накрая: перфектно звучене на китарите както винаги, а барабаните даже и в разбърканата част пак стават. Браво, колега! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

;) Пичове, не се засягайте! Грешката е моя, че не съм се изразил ясно. :rulez: Исках да разбера, дали тези китари са като плейбек за някаква песен, или ще си останат само така, защото парчето ми звучи като недовършен плейбек, въпреки че са добри(изразил съм го по-горе)! ;) Редактирано от Лими
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е чак пък да се засягаме... ;) Но странно прозвуча въпросът ти, Лими. Мисля, че все пак и аз дадох отговор, защо такива като нас се мъчат с подобни неща, които по принцип не са ни "наша работа". ;) Та идеята за траш-плейбек пак ми е странна лично на мен. :rulez: Не мога да си представя даже запис на подобна или по-тежка музика (пък дори и хард рок!) за такава цел като плейбек. Всеки знае, че рок и метъл бандите не ползват плейбек или поне самоуважаващите се такива. Иначе липсва тръпката от свиренето и всичко губи смисъл. ;)

 

П.П. Еееее добре, като снимат клипове някои ползват, но там вече е друго. ;)

Редактирано от GRiND BaSTaRD
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пак не съм се изразил добре :rulez: Имах предвид, че до тук с тези китари и барабани е завършил инструменталната част на парчето и предстои да сложи(запише) вокали и сола, ли? Ама по-добре той да си каже, че стана много ;);) Така е, като се изказвам преди лягане! ;) ;)

Редактирано от Лими
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.