Jump to content
Българският форум за музиканти

12г. чакане ... <--- Помогнете ми бе хора


Recommended Posts

Драмата ми е следната........... :icon_shithappens:

 

.....когато бях дете (3-5) клас имах синтезатор ТИП орган.....спомням си,че работеше с въздушен комресор или поне от едната му страна излизаше въздух от дупчица с дебелината на пълнител....

Бях много запален и много обичах да си МИСЛЯ,че свъря на него.Мой добър приятел ходеше същото време на уроци по китара без да има каквото и да е желание да свири на китара...(родителска грешка)!

Пътите в които разговарях на тема уроци по пиано с мойте родители...отговора беше и в 34305 случаи НЕ (родителска грешка)

 

....ретро синтезатора изчезна!!!......нашите нямаха възможновт да ми вземат друг....

 

........допреди 1 месец -разцъквайки 12 г. само софтуери.....живях и работих с мисалта,че един ден ще си взема поне един калпав синтезатор....(когато човек живее с дадена идея в повечето случаи тя се реализира).....така и направих.....вместо както повечете ми връсници да си взема ТЕЛЕФОН.КОЛА......е.т.с .. си взех CASIO CDP-200R- 88 клавшно дигитално пиано с midi,usb и подобни дреболии,които на тепърва учещ се човек са му напълно достатачни,дори не крия че са в повече....сигорно по-аматьорски избор във форума едва ли има ;) ....но едва ли има по голям аматьор от мен ;)

 

Цялата ми идея е ВИЕ като напреднали музиканти да ми дадете напътствия за....каквото и да е.......главно си търся в момента учител,може ли да ме насочите към някого???....приемам каквито и да е насоки за обогатяване на музикалната ми култура.....какво ви дойде на ум.....засега гледам youtube и се уча с глупави ТАБОВе.....не съм тръгнал да ставам Ричард Клайдерман......просто искам да си си свиря свободно на пяното

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

+1

 

Дори кварталното читалище с някоя култова баба за преподавател ще свърши работа за основа - техника, нотна грамотност, малко пиески.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

......просто искам да си си свиря свободно на пяното

 

 

Трогателна история , безмалко да ме разплачеш но с последното изречение ме развесели :thumbdown: На пияно се свири по добре от на трезво :slap:

 

Иначе сериозно, щом толкова дълго ти се е задържал мерака значи всичко ще дойде на мястото. Моето мнение че с желание и ограничени средства се постига много повече от колкото с неограничени средства и непостоянни (променливи) интереси.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Ако можех, щях много силно да те прегърна. За мен ти си истински музикант по душа. За щастие на мен моите родители не са ми пречели да се занимавам с музика, но е имало други хора, които са заставали на пътя ми... Много силно ти пожелавам това, което искаш - да се сбъдне. Ако можеш, освен синтезатор, си купи и акустично пиано и отиди на уроци и по електронни клавишни, и по пиано. Не се отказвай от мечтата си. В София има много преподаватели. Виж тук във форума, погледни обявите в някой вестник, разпитай познати... Успех.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Правилно, браво ! Продължавай напред. Аз мога да ти препоръчам Центъра за Музикални Изкуства, там преподава моя позната, казва се Румяна Никова - едната вокалистка на група ТРИК (Етиен .... и др.)

 

Тя свири и на пиано. пробвай там, дори не знам какви са цените на уроците, но ще си доволен.

 

:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
Отговорено (Редактирано)
Драмата ми е следната........... :D

....просто искам да си си свиря свободно на пяното

Кажи ми къде живееш да те пратя при добър педагог ;) За моя радост познавам много качествени педагози.Ако си в района на Павлово, или ако не ти пречи да ходиш там, обади се на 0896 61 63 65 и търси Русалина Ламбова.

Редактирано от viv
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

Аз давам уроци, завърших Аладемията, занимавам се с най-различни неща свързани с музика. Урокът ми е 15лв, на час. Ако решите - пишете на маил: mira1404@hotmail.com

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.