Jump to content
Българският форум за музиканти

Sign in to follow this  
Jim_Roads

Новата ми песен, вече с видеоклип. :)

Recommended Posts

Това е новата ми песен, която ще бъде част от съвместен проект с един приятел, китарист на американската психеделик група Shataan. Той изпълнява и вокалната партия. 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Доста аматьорско звучи всичко. Барабаните "клатят" много, клипът изглежда като правен от приятел и цялостното усещане е "Абе, давай, и така може!". Надявам се, че не се обиждаш, но защо изобщо ти е било да правиш крайно lame клип във време, когато клиповете не са най-важното нещо на света?... Както и да е. Цялата продукция е нелепа и личното ми мнение е да потърсиш помощ от професионалисти, с чиято помощ да се получат нещата, защото така очевидно не стават.

Извинявай, ако звуча обидно, не ми е това целта.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Няма ядове, приемам мнения всякакви. 😊 Това, че песента и клипа са аматьорски е явно, но пък и не го намирам непременно за нещо лошо. Правя всичко главно за удоволствие, според условията и уменията си. Работя по подобряването на тези две неща, но за всеобщ ужас не спирам и да творя междувременно. 😁 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.