Jump to content
Българският форум за музиканти

Star Academy


elizaaa

Recommended Posts

Към песента трябваше задължително да имаме подготвен танц, който да изпълним докато пеем, разкри тя

 

Няко ще бъде ли така любезен да ми обясни как се подготвя танц на балада да речем... :P

Тва ми се струва нещо... де да знам... малко българска история... Vocal Master, ако ходиш може да се засечеме, пък да пием по бира , аз мисля да отида, та да разказвам после от първа ръка :no:

Ами човече,аз утре отивам там към 8 и 30 или 9 4аса най-късно,защото после имам малко упражнения във факултета,но за бирата обезателно!Ае ще се видим утре :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 54
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Аз ще съм там с моето момиче

Като видите един странен тип с шарен джинсов чарлзтон да носи китара на гръб - that's me :blink:

 

Обадете се да се запознаем поне ако решите:P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

айде наще та, та, таа, тата

академици от всички страни, обединявайте се

ше стискам палци и дръжки и китари и всичко дето може да се стиска. нали требе някой да ни преставлява нас форумците :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами какво да ви кажа... беше яко преживяване... като изключим факта че всичко ставаше адски бавно и стояхме там от 9 сутринта до след 10 вечерта, а минаха само 104 човека... Иначе беше мноо яко парти, запознаваш се с колеги, пеете като малумни, имаше пичове с китари и с тяхна помощ купона беше класа отгоре... това, което веднага направи впечатление и на един снимачен екип, който беше там е, че рокаджиите веднага се надушихме и запяхме като луди още с пристигането си пред хотел "Експо". Снимаха ни няколко парчето дето изкарахме, май ше се излъчват кадри утре (неделя) по НТВ. Имаше доста талантливи колеги и колежки, имаше и доста стилно изглеждащи и какво зверски готини мацки имашееее, направо не е истина. Това кеото мен супер много ме накефи беше приятелското отношение на почти всички, разбира се имаше и такива дето страняха, но като цяло нямаше, поне не и външно изразено, такива дето да злобеят. Специялно искам да благодаря на двете момичета дето ми отстъпиха реда си накрая, за да мога да мина на кастинга и да стигна навреме за участието си веднага след това в Кокарача, на пича, който ми услужи с китарата си и на VocalMaster за свежата компания цял ден и за това че дойде съвсем сам вечерта на участието с групата ми. Както вече казах, преживяването беше НЕВЕРОЯТНО!!! Айде стига толкова от мен, да има и другите какво да кажат... то не остана много де :godbless:

:bravo::blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...А пък аз ще карам малко детайли :blink: Значи нещата бяха точно такива каквито бяха!Явиха се около 222 души,а не 400 както казаха по НТВ и успяха да влязат само стотина,така че едва ли ще минат повече от 300 души от софиа до края на кастинга.Запознаствата с всички онези пичове и девойки бяха най-яката работа от всичко друго,а пък след като ни заснеха на повече от 10 парчета,които изкарахме с новата компания,тея от НТВ си помислиха,4е сме стари приятели и сме бачкали заедно в банда :D .Предполагам,че утре в предаването на Гала от 12 4аса ще излъчат доста подробни кадри...така 4е гледайте!Беше Хипария от всякаде :godbless: ,на поляната,с китара и сумати свежи и готини гърла.Доста хвалби отнесохме с Mandalay!Отсрамихме форума отвсякъде!Забихме желязно и сърцато!Аз бях 48 номер,а ме приеха чак в 17 часа,а по-горе споменатия в 21 часа :D . И макар че бяхме скапани от чакане и пеене и и други разни глупости,вечерта се разбихме много яко в Кокарача,а Mandalay и бандата му се представиха желязно,още повече че беше дебют на софийска сцена...,а пича как пее малееее...то това май че е от цайсите,дето ги носи,ама не знам :D !И така наред с всичко ни караха да танцуваме на някъкво дискотечна глупост,ама аз малко се поскарах с тях и все пак не танцувах,че ме караха и да пея песен на Графа....,може те ли да си представите,от там минахме и на спор за комерсиалната им работа,абе изобщо мноо яко.Имаше някакъви дето много се бяха вживяли в облеклото си,някакъв се праваше на Елвис,друг пък все едно е излязъл от backstreet boys,абе всякакви чешити дето се взимаха мнооооого на сериозно!

Айде това... Peace 'n' Blesses :bravo:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичко звучи чудесно :godbless:

 

Дано наистина са ви харесали и ви пожелавам тотален успех, също така се радвам, че сте си прекарали готино !

 

Ако вземат някой от вас - непременно да ни държи в течение как вървят нещата :bravo:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преживяването беше НЕВЕРОЯТНО!!!

И, както винаги, това си е най-важното!

наистина страхотен купон! :rolleyes:

За останалото - аз отидох като придружител, а ме накараха да участвам :)

Голяма емоция ;)

Mandalay и Vocal_Master ги видях като си тръгвах

само така, пееньеееееееее :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И макар че бяхме скапани от чакане и пеене и и други разни глупости,вечерта се разбихме много яко в Кокарача,а Mandalay и бандата му се представиха желязно,още повече че беше дебют на софийска сцена...,а пича как пее малееее...то това май че е от цайсите,дето ги носи,ама не знам :)

Абе, стига си говорил такива работи, че ше земат да ми пораснат ушите :green:

 

Абе, гледах Гала, ама нищо не дадоха, да им е*а м....та. Може и да съм изпуснал, щото го хванах от петнайстата минута някъде, та ако са дали в началото, съм го изтървал. А току що дадоха кадри по "Календар", но беше включване на живо. :evil: Vocal_Маster, надявам се, ако са давали нещо да си го записал, та и аз да видя. ;) Пък ще се събереме скоро за ;):lol: :guitar: :):rolleyes::lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами наистина не дадоха нищо!!! :twisted: Само снощи по новините дадоха 20 секунди към края от Too Many Tears дето пяхме и това е :wall: ...Току виж са ни дали по Кречетало дове4ера :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лелееее, тея дечковци по Календар колко зле бяха ! Не само грам не можеха да пеят, ама дори и китарата им беше разстроена.

 

...........и после ако вас тримата не ви вземат трябва да апелирате до съда в Страсбург ! :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.