Jump to content
Българският форум за музиканти

E-MU 1212m Pci-E - "Record What You Hear"?


shabazz

Recommended Posts

Отскоро имам ЕМУ 1212м и си работи безпроблемно. Днес обаче за пръв път реших да извадя семпли от един филм и ударих на камък. Искам да помоля собствениците на такива карти, които са правили успешно "Record What You Hear" да кажат как става номера. Пробвах с няколко програми - Sonar 6, Ableton Live 8, Adobe Audition, но няма сигнал. С предните ми звукови карти беше много лесно - влизаше се в Windows Mixer и оттам се дава настройка на Recording и готово, но с това ЕМУ 1212м, като вляза в Windows Mixer-а и от Recording има само една опция "SUM". Явно се правят някакви настройки в PatchMixer-a на Ему-то?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По стари спомени не мисля че има такава възможност, защото това е опция при уиндоус драивера и миксер панела.... ако си с ориналния асио драйвер на ему , и ползваш асио контролния панел нещата са извън WDM мултимедията на ОС и не става номера....а и да ставаше това е крайно неправилен начин, по добре е да се рипне съответната част или фойл и да не се преконвертира двустранно. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами от пачмиксера трябва да пратиш сигнал на програмата. На wave канала десен бутон - insert send (output to asio/wave or physical out) и избираш някой асио канал, който после го избираш от програмата като ин. Но както vst написа по-правилно е просто да импортнеш само аудиото от филма в дадената програма. 

Редактирано от patzo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.