Jump to content
Българският форум за музиканти

bbas

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    бас

Profile Information

  • Location
    София

bbas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. bbas

    Лек риг ?

    Няма къде да чуеш усилватели от леките, за жалост! Но с фирми като Euphonic Audio и Acoustic Image не би трябвало да има проблем. Правят малки, леки и много мощни усилватели, с много чист звук. Кубета също. Чувал съм добри неща за Маркбас - особено за баскитара и за ел. стилове като цяло. Горните две гарантирам, че звучат прекрасно. И с контрабас и с баскитара. Даже новите серии на "Акустик имидж" са по 800 вата на 4 ома - и са с размерите и теглото на дамска чанта. Само трябва да им намериш подходяща колонка и всичко е наред!
  2. Мисля, че е почти задължително да пробваш. И доста зависи от инстр. - ако е с по-универсален звук може би няма толкова голямо значение, но ако е по-екзотичен ( warwick :-) напр. ) трябва да го чуеш. По принцип харесвам Уоруик и почти съм сигурен, че ампа им е мн. добър, особено за техните инструменти, но би било добре да знаеш какъв звук има твоя бас в разл. апаратури. И бъди готов с мисълта, че 1 озвучител винаги може да ти го сложи - волно или неволно
  3. bbas

    Струни за контрабас

    Виж в големия магазин до старата консерватория. Търся контрабас!
  4. Виж при Цецо Русинов ( до старата муз. академия ) или в съседния магазин.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.