Jump to content
Българският форум за музиканти

Dimitri

newbies
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dimitri

 • Rank
  Ослушващ се

Previous Fields

 • Инструмент
  класическа китара

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sofia
 1. https://www.vbox7.com/play:f484c9be93 https://www.vbox7.com/play:f2fe787a18
 2. Здравей те, аранжимента на My way е на Максим Цигинчев и A whiter Shade of Pale David Buckingham Свирил съм като юноша имам голямо прекъсване, приемам критика и за свиренето и за записа.
 3. Благодаря за вниманието.Имам дългогодишно прекъсване в което не съм свирил и явно теорията ми куца Yamaha е прав че не разделям нотите на горен и долен глас, от тук ми идва объркването с тактуването. Ще погледнете ли, моля ви нали сега правилно го тактувам (четвъртината пауза не съм я включил) Като втория пасаж, който съм дал за пример, първата половина от такта трябва да я изсвиря като две четвъртини.
 4. Здравейте и привет на всички.Извинявам се предварително за обикновенното ми питане.Не съм начинаещ , мисля че темата би била интересна за някои. Обикновенно когато разучавам ноти, първо тактувам всички ноти и нотни знаци за да вникна в нюанса на мелодията, после в повечето случаи махам паузите и според нотописа влизам в такта, в случая 4/4.Избрал съм тези два пасажа, които са еднотипни.Защо в първия накрая свиря като един такт фа четвъртина и до осмина Срещал съм подобни случаи и в други аранжименти.Маестрото на аранжировката е един от най добрите изпълнители на Пиацола за класическа китара.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.