Jump to content
Българският форум за музиканти

EDDYY

newbies
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About EDDYY

 • Rank
  Ослушващ се
 • Birthday 06/29/1972

Previous Fields

 • Инструмент
  Ударни -перкусия

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  пловдив
 • Interests
  ударни

Recent Profile Visitors

258 profile views
 1. Здравейте колеги. Търси се вокалист за хеви метъл група за град София. Допуска се ако се намери подходящата личност да е от Пловдив или региона.Ще пътува с мен за репетиция или участия. Възрастовата граница в групата е 35-46 години.Имаме достатъчен опит вариращ от 1989 та до сега с различни стилове и групи.Не търсим българският Брус Дикинсън или Роб Халфорд ......но все пак да има престава какво прави и да работи качественно и с отдаденост и хъс.Имаме достатъчно анганжименти но за сега ни спира липсата на качествен вокал и истински фронтмен.Повече инфо давам на лично или на мобилен телефон ако се поиска от кандидати.Няма да споменавам името на групата ....за да намерим истинският човек за нас .
 2. Пише за предпочитане да е от София.Аз съм от Пловдив .Ще се свържа с Вас след посочената дата и телефон.
 3. Здравейте Търся група за работа в чужбина .Оборудван съм със Сонор акустични.Работил съм с групи от този мащаб.запознат съм с материята на този вид изпълнения.На 46 години съм от град Пловдив ,но не ми пречи ако съм полезен и на група готвеща се за навън и от друг град.Благодаря.
 4. Здравейте Група от София търсим басист.Грамотен а не сега да се учи на ноти ,солфежиране и елементарните неща в ритмиката.Средна възраст на групата е 38-46 години.Стилово е класически хеви метъл ,моля да пишат и коментират хора имащи интерес към обявата е не лаладжийство само .....давам на лично повече инфо .......суров материал на песни и повече приказки за ситуацията.....рок он......
 5. Барабанист от пловдив търся група .....стилово няма значение ....стига да не е нещо извън полифонията и хармонията нотно грамотен .....предпочитан стил .....рок ......хард......всички разновидности на хеви ...спийд......траш стаж .......достатъчно от 1986 до сега контакти на лични ..
 6. Барабанист от пловдив търся група .....стилово няма значение ....стига да не е нещо извън полифонията и хармонията нотно грамотен .....предпочитан стил .....рок ......хард......всички разновидности на хеви ...спийд......траш стаж .......достатъчно от 1986 до сега контакти на лични ..
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.