Jump to content
Българският форум за музиканти

FUB_HS

newbies
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About FUB_HS

 • Rank
  Ослушващ се

Previous Fields

 • Инструмент
  Вокал
 1. Привет! Ръководител съм на школа по изкуства, която все още не е професионална, не взимаме месечни или каквито и да е такси от нашите участници и сме обикаляща страната трупа. Правели сме над 20 концерта от 2015 насам, и новият ни проект е турне в средата на септември - 18, 19, 20 с най-обичаните БГ песни за всички времена. Търсим НЕпрофесионална група, която си търси участия, от град Пловдив (барабани, 2 китари) за участие в турнето. Идеята е, групата да свири на подложки от бекинг тракове. Ние поемаме всички разноски по пътни, хотели и т.н, затова хонорар към момента не е обсъждан, предвид това, че не знаем какъв интерес ще има събитието, но за сметка на това, предлагаме добра реклама. Всички права са уредени, от-до проекта е напълно легален! Оставам на разположение, ако има заинтересовани, може да оставите координати на лично, за да може екипа ни да се свърже с вас!
 2. FUB_HS

  БГ Естрада - Сингбеци

  Привет! Много благодаря за съдействието!
 3. Привет, колеги! Не знам дали темата е за този раздел, но ако не е, извинявам се предварително! Предстоят ми няколко концерта, с групата, но имам огромен зор с намирането на БГ сингбеци... Има някакви сайтове, що е годно, съм го намерил, но останалото е мазало с една дума. Всички възможни сайтове, магазини и какво ли не съм ги преровил. Става въпрос за няколко песни на Тони Димитрова - "Ах, морето", "За тебе хората говорят" и "Чаша кафе". Искам да попитам дали случайно някой ги има със сносно качество? Ще съм безкрайно задължен! Преди години имаше доста форуми, хората споделяха линкове, но вече всичко е изтекло. Има някакъв пич, който качва "Демо караокета", които са части и май са оригинални, но не мога да му намеря нищо за контакт. Та, ако някой може да удари едно рамо, ще съм безкрайно задължен!
 4. Благодаря ти за отговора! Имам с какво да направя, не ми бяха ясни чисто нотационно тоновете, тъй като солфежа ми го няма никакъв и до ден днешен. Ще седна да ги набера днес, дано се получи!
 5. Привет на всички! Извинявам се предварително, ако темата не е за тук. Имам една абсолютно смахната молба, имам желание да семплирам, въпроса е, че на семпъла, който съм се спрял, му нямам midi файл. Той е супер елементарен,има 2-3 тона в него, но се опитвам всячески да го направя в тоналност, но едия тон ми се губи яко, та дрънка. Ще съм мега задължен, ако някой може да ми направи едно миди на този семпъл, в тоналност. Това е семпълчето 1.wav
 6. Привет! Имам една чуденка от няколко месеца насам, но опитите ми са неуспешни и предпочитам да се допитам до професионалистите, вместо да се въртя в някакъв омагьосан кръг, с риск въпроса ми да се стори изключително глупав. Става въпрос за една песен, която има английски вариант, както и испански. Ако поставя двете парчета едно под друго и инвертирам едно от тях, общата им част, т..е. инструментала изчезва и остават само вокалите, но смесени. -invert Та, въпроса ми е, има ли някакъв шанс по тази логика, да извадя вокалите, които получавам и да получа чистият инструментал? Дойде ми наум, тъй като аз нямах сингбека на дадено парче,а в интернет намерих официалната акапела, поставих я, инвертирах я и си получих официлания иструментал от парчето. Също така съм пробвал и с акапела, получена като извадя инструментала от парчето, а когато поставих инверитраната акапела, която получих, отново ми излезна само инструментала. Пробвах да инвертирам и двете версии и английската и испанската, защото ми мина през ума, че ще има някаква разлика и трябва и двете версии да минат invert, a двете получени писти с вокали, ги инвертирах от двете парчета наведнъж, но уви. Играл съм си и с volume и c pan, но постигам почти нулев ефект. Или се усилва английската или испанската, затова смесих двете парчета и инвертирах от тях смесените вокали, които ми излизат, но без успех. Силно се надявам да съм се изразил правилно и да сте ме разбрали. Далеч съм от мисълта, че ще измисля нов начин за вадене на backing track-с. Зная, че за тази работа има филтри и т.н. и че се взимат готови сингбеци от студията и има достатъчно кавъри като караоке,но все пак реших да попитам. П.С. Извинявам се, ако темата не е за този раздел, но не намерих по-подходящ.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.