Jump to content
Българският форум за музиканти

spaiki

новаци
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно spaiki

  • Рожден ден 04/07/1983

Previous Fields

  • Инструмент
    microfon

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

spaiki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. кажете къде е тва кръчме бе хора!!!За новодо6лите като мен!!!На драго с6рце ще се отзова, само кажете къде и в колко!!!Мерси предварително!!!! Весело посрещане на ПРАЗНИЦИТЕ!!!Желач ви все по-високи тонове и умерено вибрато!!!! Бъдете живи и здрави!!!
  2. spaiki

    David Coverdale

    Няма да спорим за глупости, тук не става дума за това дали Ковърдеил е световно известна звезда, а Звезди не е, самият факт че Звезди на времето го мислеха за българския Ков., (а не Емо Янчев).....Та не става въпрос за това, за разлика от първия си концерт, последният в София размаза всички, а за баритон май май тези височини и диапазон са доста ненормални!!!Да не говорим като цялостно торчество!!!Прав си за фалша на сцената, но тогава този елемент го нямаше за голяма моя изненада!!!Просто СПОРЕД МЕН това е един от малкото певци, на които като цяло малко могат да му стъпят на кутрето!!!Това е не само мое мнение, да кажем тук аз го изразявам!!!Споменах за Jorn Lande, незнам дали сте чували негови неща,ако не сте ВРЕМЕ ВИ Е- това е изродският Ковърдеил!!!Както и да е отнесох се!! а относно Д. Търнър, не случайно е едно от най-големите открития на Ричи Блекмор и е единственият певец , с който Ричи не се е карал!!!!Но за съжаление е попаднал на Николо коцев, който го прави за смях пред хората!!!
  3. spaiki

    David Coverdale

    надиявам се не визира6, че по-добрия е Звазди,това би било смешно казано!!!! самият той седеше като треснат с мокър парцал като излезе Ковърдейл!!!и с право
  4. Това с БГ рок е история вече след като почти се сбихме с Онбаши в Трафик, както и да е ,човек се учи от грешките си!!!!Благодаря за съвета!!!Относно Скапана Държава, мисля че това парче абсолютно описва нещата в наща държава по отношение на музикантите, и повтарям визирам музикантитее,а не онези поп - фолк явления!!! и наистина бих искал да не ме свързва никой с онази обърната страница или по-точно книга, наречена БГ рок!!!Благодаря за което!!!!
  5. Айде бе хора дайте верно да се съберем !!!!Да влезнем и ние в ЕС с песен на уста!!!!
  6. spaiki

    David Coverdale

    Невероятен певец, споено с баса прави жестока комбинация!Имах честта да се запозная миналата година с него и с мениджъра му, за съжаление за кратко, но това е един уникален човек, който единствено и само се крепи жив ,защото пее!!!Това са негови думи!
  7. spaiki

    David Coverdale

    Ми че то това си му е естествения начин и постановка!!!да не забравяме че Учителят на COVERDALE e Pol Rojers-Bad Company!!!А там няма лабаво, не искам да споря с всички вас за този глас, но на последния му концерт във София - щеше да падне стадиона!!!Аз лично съм един от най-големите му фенове, както и на учителя му!!!Да не говорим за неговия "близнак" по глас-Jorn Lande!!!Това копеле как пее КОвърдеил не е истина!!!
  8. Е това е истината!!!!
  9. Мерси, радвам се че на този Джем има и женски глас, това винаги е страшна емоция!
  10. spaiki

    по-нисък глас

    е това си е вече нелепо!!!едно от двете неща, за които винаги съм се прекланял пред жените е гласът им!!женският глас е дар Божии и не е гот той да бъде пропиляван така!!!!Сума ти мъже си мечтаят за диапазона на женския глас!!!Използвай това което имаш, то е най - добрия ти коз!!!За всеки вагон си има пътници!!!Това е моят съвет!
  11. То нали знаеш че само с мечти до никъде не се стига!!! аз мечтатели певци не познавам-ти!!??А относно меда-това си е лекарство против куп гадории!!!но каквото и да си говорим то си е доказано дори и от величията в областа на "волкалното пеене"!!Имаме си даже и примери дошли в България, в не много добро здраве, но това ни най - малко си личи на сцената!!! :read:
  12. Когато започнах да се занимавам с пеене, един човек ми каза че КОГАТО СИ БОЛЕН ТРЯБВА ДА ПЕЕШ НАЙ-ДОБРЕ!!!! До ден днешен се убеждавам все повече в тези думи!!!Но всичко си е до самия човек!!!
  13. ЗДРАВЕЙТЕ и от мен на всички от тази област на музиката!!Аз съм Ники от Торнадо !!!та кога за последно ще се събират вокалите тази година че и на мен ми се ходи!!!дайте да се видим във Фенса в неделя така и така 6те има джем!!!!само насочете дата!!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.