Jump to content
Българският форум за музиканти

androbandro

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About androbandro

 • Rank
  Ослушващ се
 • Birthday 12/10/1994

Previous Fields

 • Инструмент
  Китара, Вокал, Барабани

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

301 profile views
 1. Намерихме барабанист! Сега търсим басист!
 2. Ето го пак - https://soundcloud.com/andrey-es/dirt
 3. Демото беше измислено и направено вчера за 1 час, та ще ме прощавате за качеството и липсата на смислен текст. Просто донякъде описва енергията която искам да има на сцена. https://soundcloud.com/andrey-es/dirt?fbclid=IwAR2GMYNx3_xyjtunlcKRlOfxcB28vOoVwoJSE_Y0Q7PYLmImaAIU-jK00vA
 4. Здравейте готини хора. Казвам се Андрей и съм на 24 години от София. Пея, свиря и композирам в свободното време. Също така и работя. Обичам музиката и купона да се свири на живо. Също така обичам отговорността към нея и детайлите нужни за да се изпипа и направи едно парче да предаде възможно най истински, предвидената емоция. Заедно с един много пъргав и ентусиазиран китарист правим авторска музика. Жанра най просто казано е стил “Dirty Rock”. Групи за пример - Royal Blood, Des Rocs, Highly Suspect, Kaleo, Jamie N Commons и The Heavy (със сигурност изпускам някои). Имаме идеи, (някои от тях записани) които искаме да до-развием. Винаги е хубаво да има принос от всички членове. Single/EP като за начало. Търсим барабанист(ка) и басист(ка). Да обичат да избухват на сцена. Да се кефят на живота. И да обичат да избухват на сцена (2 пъти за всеки случай :D). На който му допада – да ми пише. Ето и ФБ - https://www.facebook.com/good.show.37 Предлагам да се съберем на един джем като за начало за да видим как бихме се сработили. Good vibes!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.