Jump to content
Българският форум за музиканти

pevitcata

новаци
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    vokal

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.myspace.com/synthez
  • ICQ
    0

pevitcata's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. pevitcata

    Озвучители

    Практиката е доказала,че добре би било озвучителя да познава съответната група и репертоара и. Така той знае парчетата и всичко в тях. Резултата е 1. няма потънали или избили напред инструменти. 2. знае каде са солата и от кои инструменти са. 3. вокала и беквокалите каде, какви парти имат. 4. не е за пренебрегване и качеството на самите инструменти и на групата пс: това което е най-близо до пръстите, ушите и устата, наистина трябва да е на ниво. /да свириш със Зумче за стотина кинта и да звучиш като с лампов Маршал зад който бог знае каква периферия има, няма как да стане/.
  2. ИНА4Е,ПОВЯРВАЙ МИ,ПЕВЦИТЕ СМЕ ЗА НИКЪДЕ
  3. ПРЕДПОЛАГАМ НЕ ПРЕ4И И АЗ ДА ТИ ОТГОВОРЯ ЦЕЛТА Е ДА СЕ ЗАДЪРЖИ ЛИСТ4ЕТО НЯКОЛКО ТАКТА КАТО САМО ЕДИН ПЪТ ПОЕМАш ВЪЗДУХ(В НА4АЛОТО)
  4. ТАКА НАРЕ4ЕНИТЕ КОНТРА АЛТИ СА НАЙ-НИСКИТЕ ЖЕНСКИ ГЛАСОВЕ.АЛТИНО-ТАКА СА НАРИ4АЛИ МЪЖЕТЕ КО,КОИТО СА БИЛИ КАСТРИРВАНИ ПРЕДИ ВЕКОВЕ ЗА ДА ЗВУ4АТ КАТО ЖЕНИ,ЗАщОТО НА ЖЕНИТЕ НЕ СЕ ПОЗВОЛЯВАЛО ДА ПЕЯТ :exclaim:
  5. АБСОЛЮТНО И ДА ДОБАВЯ,4Е ГЛАСЪТ СИ ВРЪЩА И ЗА ГРИЖАТА КЪМ НЕГО,И ЗА ЗАНЕМАРЯВАНЕТО.............
  6. И какви са бъдещите творчески планове на певицата???? За бъдещите планове, то е ясно. Да свирим и после пак да свирим, но на по високо ниво. Някаде над 8-мия етаж на блока.
  7. Различно е чуството за хумор. Е сори. Гласа с възраста се променя. Преди време бях колоратурен сопран, обаче може да е паднал на алт. Казва ли ми някой, па смея ли и да питам, :think: незнам. My Webpage
  8. Давам само пример. Като малка се опитвах да пея така както вокала на съответното парче, сиреч да го имитирам. Сега когато трябва да правя кавър, аз пея така както и авторските си неща. Не си преправям гласа, за да е по дрезгав или по чист. Тоест пея си с моя глас, с моя тембър. Ето като пример давам едно парче на Джудас, аз не съм Роб Халфорд, а само певицата. Аранжимента така е направен че да ми пасва на гласа, и като се поднесе на публиката да не седи идиодски изпълнено.Ако ме разбираш правилно. 1. Ние не сме Джудас 2.Правим тяхно парче на кавър, а не да го изкълвем тон по тон и да си мислим че е кавър / има разлика/ 3. И така вече Аз съм си Аз. пп: с този пример се надявам да съм се изразила правилно, колкото мога, за да разбереш какво исках да ти кажа.
  9. Ето отговора на този въпрос. Съвсем топъл, преди малко с точност си имерих наниския и най високия тон, и резултата е следния. Най ниския ми тон е точно 2 микрона от земята, а нависокия е 1.86 метра. пп: толкова можах да стигна, рулетката нещо ми се заплете.
  10. Да кажа повече тогава щом се пита. Зодия ТЕЛЕЦ, родена преди известно време от мама, /естествоно тати се е постарал преди това/. И така щеш-нещеш всичко се случило във Варна. Пея си както мога, колкото си мога и така. За кеф, каде има една приказка. Е тука по-долу като се изчука надписчето тогава се открива друга картинка при това озвучена. My Webpage
  11. МОГА ! ТОЛКОВА НИСКО, ЧЕ ЧАК НЕ СЕ ЧУВА пп: шегата на страна ! никога не пея толкова ниско, влизам в три херца и да не земе да се сринат сградите че тогава м***** си перкусионосва идва от перкусии
  12. ... ... аз съм певица, и поради тази причинам за разлика от мъжете, аз пея от в по малък диапоазон. Когато реша тогава започвам да пея не само в три октави ,ами и в четири, пет дори и шест. Когато има възможност тогава се втурвам във всичките възможни 13 октави. Ами успех на всички ! пп: за пете октави които ви убягват не се притеснявайте, аз съм ги измислила и затова още на са ви познати. Моля проявете търпение докато ги патентовам.
  13. Здравейте, черпа целият форум с по една студена , послучай новото присъствие. И да кажа, че и аз с мойте хора сме една Успех на всички !!!!!!!!!!!!!!!!!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.