Jump to content
Българският форум за музиканти

dimb

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

dimb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравей Ap_6, Благодаря за бързата информация! А дали знаеш някои софтуерни продукти, които вършат същата работа, че гледам цената на горепосочения Roland BK-7M е доста съществена за домашно забавление?! Или някой друг от преминаващите през форума, ако знае.
  2. Здравейте колеги, Не знам дали точно тук е мястото на моя въпрос, тъй като досега не съм участвал във форума. От доста време имам дигитално пиано Roland FP-7, което за съжаление няма „автоматизиран акомпанимент“, както е отбелязано във втора тема - Кое за какво е и за какво служи. Въпросът ми е има ли някакво устройство или софтуер, което да може да бъде включено към горепосоченото пиано и да го превърне в една обикновена самосвирка, за да го ползвам с домашни цели?
  3. Здравейте колеги, Не знам дали точно тук е мястото на моя въпрос, тъй като досега не съм участвал във форума. От доста време имам дигитално пиано Roland FP-7, което за съжаление няма „автоматизиран акомпанимент“, както е отбелязано във втора тема - Кое за какво е и за какво служи. Въпросът ми е има ли някакво устройство, което да може да бъде включено към горепосоченото пиано и да го превърне в една обикновена самосвирка, за да си го ползвам с домашни цели?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.