Jump to content
Българският форум за музиканти

glengrand

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от glengrand

  1. Здравейте. Имам електронен сет Роланд TD 1KV и искам да ъпгрейдна с двойна каса. Според вас кое е най оптималното решение като цена качество?
  2. Здравей. Аз съм барабанист и тук с двама авери от Стара Загора забиваме 2 пъти в седмицата в стил подобен на изброените от теб. Имаме около 9 авторски и 9 кавъра за 4 месеца свирене. Ако се сформирате може да ходим по участия заедно, ако имате познати в София или някъде другаде. На 10 ти ноември ще ни е първото участие в клуб Hope в Казанлък. Ако имате и вие нещо записано пратете да чуем. Наздраве!

    Тук може да чуеш 2 авторски - 

    ие

    н

     

  3. Казвам се Данаил на 28 години от Стара Загора. Преди известно време открих, че ми се отдава да свиря на барабани и по точно виртуални (на таблета). За съжаление не ми се е отдала възможност да се упражнявам на истински.Когато се вържат към усилвател с хубави колони вадят доста приличен звук. Мога да свиря почти всички песни на групи като Nightwish, Xandria, Epica,Amaranthe, Powerwolf,Rammstein и много други. Ето мое изпълнение на една песен на Nightwish - Идеята ми е ако има ентусиасти да направим някаква колаборация - микс между реални и виртуални инструменти например. Поздравии! Sent from my ME173X using Tapatalk
  4. Здравейте! Казвам се Дидо на 26 г от Бургас.Наскоро открих,че имам талант за свирене на барабани и искам да го усъвършенствам. Имам чувство за ритъм и по слух мога да изсвиря доста песни. Проблематични са ми синхронизацията на краката за двоен бас и някой по сложни елементи от песните, но ми трябва просто практика. Затова търся хора с които да се запозная и да репетираме заедно.Може да пишете на лс. Хубав ден!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.