Jump to content
Българският форум за музиканти

nikolalikov

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About nikolalikov

  • Rank
    Ослушващ се
  1. Babyface Bob, със сигурност не съм очаквал да получа толкова изчерпателен, компетентен и професионален отговор, за което ти благодаря! Ще попълня празнините в картинката, като се надявам тогава да имаш по-ясна представа за положението ми. Както казах, заведението е около 100 квадрата, по-често (през седмицата) озвучението ще е нужно само за фонова музика, но през уикендите смятам да правя партита (House, Hip-Hop, Karoke, etc.), за които съответно ще ми трябва доста по-сериозен звук. Лошото е, че нямам място за бас каса, което според мен ще развали част от целия ефект.. Съгласен съм с теб, че озвучаването е един от най-важните компоненти за едно заведение, но предположих, че като се има предвид сравнително малката площ, дори и тонколони от средна класа биха свършили работа. Не е ли така?
  2. Здравейте, имам заведение с площ малко над 100 квадрата и искам да го озвуча качествено с 4 тонколони. За сега съм се спрял на Behringer B1520 pro, защото разбрах, че за цената си са най-доброто предложение. Търся вариант, който да е качествен и изгоден, и се надявам тук да има разбирачи, които да ми помогнат в избора. Разбира се, за тези колони ще ми трябва и усилвател, така че ако някой е навътре в нещата и ми обясни ще съм му много благодарен!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.