Jump to content
Българският форум за музиканти

Tozzi

newbies
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tozzi

 • Rank
  Ослушващ се

Previous Fields

 • Инструмент
  китара

Recent Profile Visitors

214 profile views
 1. Здравейте колеги, търсим си басист който да има желание, време и възможности да свири на живо. Нивото на групата можете да го чуете във фейса. Имаме си собствено студио със същото име - оборудвано, а като стилова насоченост сме хард и хеви но приемаме и идеи - не сме консервативни. Говорим за типа класически групи - PURPLE, JUDAS , WHITESNAKE , IRON MAIDEN ................... но и други класики. Да не забравя имаме си и авторски композиции. При интерес звънете на тел. 0876274137 - Тодор.
 2. Здрасти, търсим си фронтмен/ка и свирим разнообразна музика. Групата е работеща и си имаме собствено студио в Княжево. Като ниво сме достатъчно рутинирани и с опит и професионален и клубен. Търсим си човек на който му се пее но и иска да излиза пред публика на живо. Сериозни сме и отворени към идеи . При интерес звънни на 0876274137 - Тодор.
 3. Здравейте, вече сме комплект и работим здраво, извинявам се на колегите които ми звъняха по обявата но не мога да я изтрия затова казвам - не е валидна вече . Успех на всички!!!
 4. Здравейте колеги, миналата седмица пуснах обява за барабанист и с гордост мога да кажа , че успяхме в избора си. Сега остава най- важният човек - басиста. Говорим за авторски готов материал и кавъри в посоченият стил - Judas, Iron, и хард рок пречупен през нашият поглед. Разполагаме с всичко необходимо като оборудване, и репетиционната си е наша. Целта на групата - клубни участия, концерти и работа с музикални агенции. При интерес на тел: 0883 741717, 0876 274137 като можем да изпратим готов материал. Да не забравя става въпрос за София.
 5. Здравейте, търсим си сериозен и точен барабанист за работа в група. Насоченост към авторско и кавъри в посоченият бранд . Групата сме достатъчно опитни и проверени музиканти като разполагаме с пълно оборудване, включително и барабани и собствена репетиционна. При интерес тел:0883 741717 , 0876 274137. Целите са участия - клубни и работа с музикални агенции.
 6. Здравейте, група STAINLESS STYLE търсим вокал/вокалистка с драйв за авторска музика. Стил хеви и малко по-тежко , имаме готов материал и при интерес мога да изпратя демо. Целта е клубни участия и записи. Имейл caponord@abv.bg , тел. 0878274137 - Тодор Репетиционната е наша собствена - Перник
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.