Jump to content
Българският форум за музиканти

xNirvanAx

newbies
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About xNirvanAx

 • Rank
  Ослушващ се
 • Birthday 06/26/1994

Previous Fields

 • Инструмент
  Китара

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Видин

Contact Methods

 • Skype
  thisshitismine
 1. Не, благодаря. Имам си. Просто в един час по рисуване реших да изпробвам нещо по - различно.
 2. Моя чичо е Ди Джей. Да ти кажа и аз не знам как се прочу толкова. Купи си плутове, колони, микрофони и куп други неща. Изтегли огромен заем, но днес е най-добрия dj в раьона. :О Почти всеки ден ходи да свири по балове, сватби, рожденни дни, събори, празници.. А няма дори музикално образование. Просто хората го харесват. Трябват ти доста пари за да започнеш. Вместо да търсиш съвети във форумите - действай! Ако само стоиш и четеш отговори на въпроса ти нищо няма да постигнеш.
 3. xNirvanAx

  Какво четете?

  Зарибих се по книгите преди няколко месеца. В момента чета поредицата "Пърси Джаксън и боговете на Олимп" Като любим автор обаче ще кажа Стивън Кинг. Не е човек просто! Това е първия автор който не ми омръзна след 4-тата книга.
 4. Първото перце с което се научих да свиря си го пазя и до днес. Невероятно красиво е. Нещо като 3D образ докарва отвътре. О.О Иначе съм свирила с изрязани перца от дебитни карти, сим карти, стотинки, четки за рисуване и какво ли още не Като че ли най-удобно ми е да свиря с нокътя си Иначе предпочитам 1.3мм перце, твърдо естествено. Мразя меки перца. Отвратителни са.
 5. xNirvanAx

  Любими певци

  99% от имената на певците които изчетох чувам за първи път. Наистина странно и срамно По темата: Adam Gontier, Vile Valo, Jared Leto, Jacoby Shaddix, Kurt Cobain -първите имена за които се сетих. О, и Andy Biersack .. Няма кой знае какъв глас, но е някакъв такъв дрезгав..
 6. Историята ти ми е до болка позната (без пушенето). И на мен ми се случи същото, но свикнах.. Не е голяма загуба за мен. Просто си пея както мога. Смъквам си високите песни в удобна тоналност. Виж ако си счупя ръката тогава вече ще е друго. Та да се върнем към темата. Под скриимове/крещения предполагам имаш предвид нещо от сорта на.. Аsking Alexandria? (за съжаление съм навън и пиша от телефона и не ми отваря линка ти ) Добре ще е да спреш да пушиш, да пиеш кафе, и газирано. И трите съсипват гласа. Пък и не е добре за здравето ти както предполагам знаеш. Не се насилвай. Ако не стане днес - почини си, опитай утре. Пии много вода! Отиди при някой учител по пеене. Може би бъркаш някъде. Техниката може би. Всичко си има чалъм. Не става само да крещиш като ненормален и след 30 секунди да умираш от болки в гърлото. Недай си боже да скъсаш гласна струна..
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.