Jump to content
Българският форум за музиканти

Ян 'С

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Ян 'С's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Здравейте, надявам се коментаторите от 2007ма все още да посещават форума; Искам да помоля за някакви координати на който и да било от родата на проф. Добри Палиев! Тъжно е, че вече почти никъде не могат да се открият книгите му. Можете да пишете на ЛС или на steliyan.slavov@gmail.com Благодаря!
  2. Здравейте! Едно благо 20"" тъпанче си търси дървени обръчи. Сегашните му са метални, а искам да го направя по-лек. Знаете ли къде в Търново (и района) мога да го заведа при майстор да ги изработи и смени? БлагоДаря!!! П.С. Ако има и скромни музиканти в тази сфера от района - на драго сърце да драсват. С радост да си посвирим!
  3. Привет! Много ще съм благодарен да видя школата по дудук. От известно време си чуруликам, но само по слух не всичко става мейла ми е steliyan.slavov@gmail.com Жив Здрав!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.