Jump to content
Българският форум за музиканти

alrock

Members
 • Content Count

  155
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About alrock

 • Rank
  мързелив работохолик
 • Birthday 06/07/1973

Previous Fields

 • Инструмент
  китара

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.myspace.com/alrockside

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Димитровград,София
 • Interests
  Музика,ТВ продукция,Кино
 1. Само вокалите и малко китара! http://soundcloud.com/alrock/oceanacapela
 2. Страховито, въздушно, лирично, емоционално...! Веднага ми стана любимо!
 3. Не се засягай де Разбира се това е авторски подход и собствено виждане. Естествено технически не е с обичайния за Ингви подход, но аз така си му казвам. Свиренето е отлично. Просто очакванията ми за арт/прог в началото на произведението се объркаха... Не се засягам! :-) Даже напротив!;-) Накара ме да се замисля, дали това е достатъчно за откриване на целия албум! В резултат все повече стигам до идеята за някакви ефекти в началото! Гръмотевици, морска буря или нещо подобно, което в съчетание с китарите да звучи по-образно като Sunk of Atlantis! Това ще се върже и с идеята за края...!;-) Естествено ще го обсъдим с Драго и ще решим какво да е! Поздрави и благодаря! :-)
 4. Ще има албум. :-)
 5. :-) Благодаря все пак за бравото! Иначе за бързите сола не съм съгласен! Все пак Sunk of Atlantis! Колкото можах направих за да потъне тоя в Атлантида!;-)Така го усетих и така го изсвирих! Пък и не всичко, което е минорно и бързо е Ингви! В случая дори като технически подход не е Малмстийн!Просто минор! Както и да е! Благодаря отново за отделеното време! Радвам се, че ти е харесало нататък!:-)
 6. alrock

  OverGame

  Супер! Страхотен unplugged! И записа ме изкефи! Евала!
 7. Хаха Човече разсмя ме!:-) Ама и мъпетите си ги бива!:-)Аз не го чувам така, но всеки със своето! Благодаря ти за "Наистина добра работа!"!:-)
 8. Благодаря за хубавите думи!Това е песен от миналата година, която има много варианти! Този тук е първия!Буквално от същата вечер! Освен мен още двама приятели, на които пратих траковете са я смесвали! Имам и техните варианти! По късно ще ти пусна линк към тях, че в момента не пиша от вкъщи! Ще се радвам на съвсем конкретни критики! Ще ми бъдат от полза! Поздрави!:-)
 9. @vane Благодаря ти за добрите думи а също и за конструктивните критики!:-) Фалцета не е обработван кой знае колко! Просто ни хареса в този вид!:-)Имаше и още един вариант на всички вокали, но накрая се спряхме на този! Може би е въпрос на вкус или пък толкова си мога! Не знам! Проектите си стоят! Не сме използвали хармонайзери или подобни за да изгубя някой пресет или пък копиране на вокали или инструменти! Кой знае!?! Може в последствие да решим да направим промени! Поздрави!
 10. Браво човече! Наистина много красиво!
 11. alrock

  бързо и технично свирене

  Всичко е техника! И ББ Кинг и Малмстийн! По-скоро човек трябва да си владее инструмента за да може да изсвири това, което му е в главата! Бързо или бавно няма значение!Важното е да е хубаво!:-)
 12. Защото не сме създали нищо от което световната сцена да има нужда!
 13. alrock

  Песеничка нова

  Супер е. :-) "Текста" велик!!! "Вокала" велик!!! Те май са повече от един.;-) Чувството страхотно! Няма нужда някой да ти го разказва с думи! Една модулацийка на края би ме размазала!?! Макар, че ъкълий много, файдата малка... :-) Красива песен.
 14. alrock

  I Shall Be Gone

  Велико.
 15. alrock

  Една такава песен

  Благодаря! Дано... Благодаря! Радвам се, че ти е харесало!:-)Иначе за мастеринга ще мислим след като му запишем и живи барабани...Поздрави!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.