Jump to content
Българският форум за музиканти

Илиянчо

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Gender
    Male

Илиянчо's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте Търся ноти за духов оркестър на известни парчета. Няма значение какъв стил . Ако на някой му се занимава с мене , и иска да помогне да пише на лично. Аз също имам ноти , които да покажа.
  2. Здравейте колеги аз свиря на кларинет от почти 10 години ;д свиря от края на 3клас в духов оркестър. В началото бях много запален за 2 3 месеца вече можех да свиря гами и няколко марша. Когато бях 6 клас реших да почвам подготовка за музикалното училище и след 7клас да ходя да уча там. Почнах уроци в музикалното училище при учител , който даваше всичко от себе си за да ме подготви. Но така станаха нещата , че не ме приеха , и не че не свирех добре за моите години но просто явно не ми е било писано да уча там. След , като не ме приеха се бях отказал напълно но хората от оркестъра не ми дадоха от се спра.След 8клас ме приеха в професионална гимназия по телекомуникации и я завърших тази година , и си свиря в духовия оркестър.Сега след , като завърших и не ми се работи и учи нищо друго освен да се занимавам с музика . И реших да се подготвям за консерваторията въпреки , че няма много перспектива в България за голямо израстване в тази сфера.След празниците започвам сериозна подготовка и дано е успешна ;д Това е моята история ;д Ако на някой му трябват ноти за кларинет на хора , маршове ,класическа музика , и др да ми пише на лични, ще се радвам да помогна
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.