Jump to content
Българският форум за музиканти

WashBurn97

Members
  • Мнения

    40
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

WashBurn97's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-44

Обществена Репутация

  1. 1.Всеки може да изсвири солото на "enter sandman". 2.Мисля си,че се мислиш за много голям китарист. 3.Спри с дрогата 4.Не се мисли за голямата работа в бъдеще,защото има и ще има по-добри в това,което правиш. 5.Kой хора ти дават 20+ лева само да ви чуят?Приятели?
  2. nice!Кефите ме,та кой е тоя клуб и има ли централноБ
  3. Песента Rock you like a hurricane на германската хеви метъл група scorpions е може би най-известната им песен.може ли да ми кажете как е построена в това включва:main riff,intro solo,solo,outro solo и гамите за солата демек harmonic minor scale ли е или т.н.Чакам отговори.Мерси предварително!
  4. хората,койтоя харесват и мразят и дават внимание.Метъли,не мразете чалгата,обичайте метъла,ако я мразим тя ще трупа енергия.Тая култура скоро край няма да види.А до guitar-hero-wannabe-тата свирете и не се мислете за най-добрите cuz you're not!
  5. Мерси много!!! Я да видим ще схвана ли нещо
  6. Рудолф Шенкер и Матаяс Ябс от Скорпиънс
  7. Нямам акустична, имам класическа Valencia.
  8. Най-лесният инструмент и този,на който искаш да се научиш да свириш
  9. а ти какво направи? ебаси наглото парче дето е тоя... как така ще продава чуждо откраднато Еми той се покри! Веднъж го видях в една маршрутка (аз бях на спирката) и той като ме забеляза и се наведе! Направо се разцепих от смях! Много ми е забавен и доста глупав! Беше най-интересно на едно интервю по Канал 2001! Седи си Юзбаши и водещата го разпитва, а в публиката седи синът му! Водещата дава думата на малкия и го пита как се справя баща му като барабанист! Пичът се замисли и каза в ефир на баща си, че няма да е лошо да се понаучи малко да свири! Аз направо паднах от стола, а И.Л.-Юзбашията потъна в земята от срам! Глупав,но много хитър
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.