Jump to content
Българският форум за музиканти

Marten

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Marten

  • Рожден ден 03/24/1975

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Profile Information

  • Gender
    Male

Marten's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. Извинявам се на всички за некомпетентното мнение. Нека същото, да не се взима под внимание!
  2. Ето я страница на BOSS . Там хората са написали кое е процесор, кое е мулти-ефект. Не че е от значение. И това за идването от вътре е, че с времето ще си на ясно кое искаш и как го искаш като звучене. За момент може да си кажеш: Егати якия саунд! После със същата техника да си кажеш: Абе какво стана, та звучи така гадно? Успех с бъдещата ти покупка каквато и да е тя, да и се кефиш, другото е прах.
  3. Не всичко, което лети се яде. В този случай, не всичко, което има врътки е "камионче". Къде по точно съм написал, че е? И къде е отговорът по темата ?
  4. Кубето има огромно значение! С това няма да извадиш звук. Boss ME-50 не е процесор, а съвкупност от много ефекти на едно място, все едно си наредил 5 камиончета едно след друго. Притежавам такъв и не мога нищо лошо да кажа за него. Доста добра машинка. Не се включва към комп. За GT-6 нямам мнение. Но каквото и да вземеш да знаеш, че и китара, и адаптери, и усилвател всичко е от значение. При различни конфигурации един и същ процесор или ефект ще има различно звучене. Наблягай на свиренето другото ще си ти дойде отвътре.
  5. Microlab SOLO 6C - за мен. Най-добре е ако имаш възможност да ги чуеш от един източник в паралел. Не съм слушал Pro 1, а само 6C-то и не съм много обективен, но това бих си взел.
  6. Microlab PRO 3. Налични за вносителя, че да не нарушавам правила.
  7. Marten

    USB 3.0 & FireWire

    Няма да умре скоро. Твърде много устройства са произведени с този стандарт. УСБ 3.0 се налага твърде бавно. А и почти всеки лаптоп от среден клас или по висок има експрес кард слот 34 или 54 mm и пак ще имаш вариант . Гарантирам, че поне още 5 години ще е актуален.
  8. Marten

    USB 3.0 & FireWire

    Всичко си има цена: ето ти един http://hp.most.bg/hp...numLG650EA.html ето още един http://hp.most.bg/hp...numLG632EA.html. M60VP - серията на Asus също имат 1394.
  9. Че ти е изтекъл пробният период! Остават ти нула дни до невъзможността да печатиш и запазваш файлове.
  10. Според мен, смени трансформаторът на 2Х18 волта на вторичната с необходимият ток и ще заспи. Щом кондензаторите са на 35V, то стабилизираното напрежение трябва да е максимум 28-29 v. Другото е преизчисляване на цялата схема и подмяна на компоненти, за което не мога аз да ти помогна. Успех!
  11. Каква китара би те заинтересувала?

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.