Jump to content
Българският форум за музиканти

crucho

новаци
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

crucho's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Да попитам има ли някъде таблатури на Сигнал-Глория или ако няма да помоля да направи някои ако не му е проблем.Благодаря предварително.
  2. От няколко дни ползвам такъв http://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE%D0...d3/17112010719s .Доста е удобен не запарва не стяга много и е доста голям което доста ми харесва.
  3. Ако може да ми кажете кой е композитор,защото в сайта им не намирам нищо
  4. Можете ли да ми дадете нотите на тази песен.Много ми харесва,а никъде немога да ги намеря.
  5. Това,че на твоя приятел не му е удобен съвсем не означава,че на теб няма да ти е.На мен Лес Пол тип китарите са ми безкрайно по-удобни от Ibenez-ите които съм пипал.Свикнал съм на такъв тип гриф и контрукция и на друга китара се чувствам като гипсиран. Написал съм че един приятел има същата китара и вчера свирих на нея и не ми беше много удобна,а на ибанеца съм свирил в икономов и ми беше удобна.Такаче ще зема ибанеца.А за първа китара не искам втора рака китара.Благодаря ви на всички
  6. Благодаря ви, на всички ще зема ибанец,защото един приятел има същия корт и нещо не ми беше много удобен.А да попитам този ибанец по хубав ли е от другия http://rockshock.eu/index.php?page=shop.pr...1&Itemid=53
  7. Объркал съм линка имам предвид тази дали е по-добре http://rockshock.eu/index.php?page=shop.pr...t&Itemid=53
  8. Не искам втора рака.Май ще зема ибанеца като чета тука.А тази http://rockshock.eu/index.php?page=shop.pr...1&Itemid=53 по-добре ли е от другите?
  9. Еми всичко се уча да свира в момента тоест каквото мога де.Металика,асдс,гънс всичко.Ибанеца съм го пробвал в един магазин и ми хареса доста,но корта не съм се още.
  10. Повече рок и метал ще свиря.
  11. Здравейте,аз съм начинаещ и от почти година свира на акустична китара.Скоро ще си зимам електрическа и се чудя между две китари.Тази http://www.musicworld.bg/bg/m_2120000/i_30..._TS250_CRS.html и тази http://www.visiarts.net/catalog/product_in...98c6f0845470064 Бюджета ми е до 450 лв .Благодаря ви предварително.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.