Jump to content
Българският форум за музиканти

tatkoogi

Members
 • Content Count

  407
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

tatkoogi last won the day on March 16 2019

tatkoogi had the most liked content!

Community Reputation

206 Excellent

About tatkoogi

 • Rank
  Редовно навъртащ се

Previous Fields

 • Инструмент
  китара

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bulgaria, Varna
 1. tatkoogi

  Slow Blues-Malmsteen Style.

  This music saved me...
 2. tatkoogi

  Project X III ''Burning Lights''

  Спри да "им" говориш! Вземи еднолично решение )) Хубав ден!
 3. tatkoogi

  Project X III ''Burning Lights''

  Ники, приятелю, идва ми да възкликна като Ботева... там за Пишурката! Човече ако си ги събрал за албум - давай го!
 4. tatkoogi

  Malmsteen style solo ( Deep Purple-Mistreated )

  Хе, тъкмо съм я подкарал friday nights... Е Варна не е Сан Франсиско, но пък вечерта предстои!
 5. tatkoogi

  Malmsteen style solo ( Deep Purple-Mistreated )

  You make my day! Thanks!
 6. tatkoogi

  Процесори

  pepata е твоят човек. Може да се включи с преки впечатления. Цитата по долу е негов... . Благодаря на всички за мнението и помоща по темата! Първо да кажа, че бяхте прави. Наистина Kemper звучи малко-по добре от Helix-a, но разликата е минимална и незабележима в микса. В крайна сметка се спрях на Line 6 Helix LT поради няколко причини: 1. Цена 1572лв vs 3115лв за Kemper 2. Това, че може да се използва като USB audio interface (аз нямах) 3. Идва в пълен пакет (pedal board + expression pedal) vs Kemper при, който трябваше да ги купя отделно. Имаики предвид, че аз не съм професионален музикант всичко това натежа в ползва на Helix LT. И последно да кажа, че процесора звучи много добре и в никакъв случай не е боклук, който не си заслужава парите. И сравнение между Helix и Kemper определено могат да се правят. Моят опит показва, че "тона" идва от пръстите, от ръката, и дори с по-скромен "гйър" можеш да звучиш добре, както и обратното. Надявам се да имам време тези дни и да запиша някой кавър.
 7. tatkoogi

  Malmsteen Inspiration Overture 1622

  Безкомпромисно! Обаче тонът е това което ме размазва... Весела Коледа Ники!
 8. Наско, това направо си е с "крокодилски сълзи"...
 9. Брат! Тонът направо размазва...
 10. Здравей! Ламби е прав вероятно. Може да е кабел, може и потенциометри да има за смяна. Купи си контактен спрей и ги напръскай, но моят съвет еда не ги пръскаш отпред, а да отвориш отново китарата и да погледнеш внимателно - на самия корпус на потенциометъра има отвор, в който можеш да впръскаш от спрея. Спреят има специална тръбичка, която позволява лесно да извършиш тази операция. След това развърти потенциометъра добре в двете посоки няколко пъти. Все пак, най - добре е ако потенциометъра е доказано проблемен да бъде заменен. Успех!
 11. tatkoogi

  Китара Nevada Chester

  Щом можеш да определиш звученето на инструмента, че дори и стиловото такова, както и възраста му, помощ не ти е нужна. Самата марка е вероятно бюджетна такава, както стотици други... Може и да е английска, което само по себе си нищо не означава. Успех!
 12. tatkoogi

  Atanas Shishkov - Ibanez RG565 Laser Blue / Test Drive /

  Великолепна! Агресия със стил...
 13. Ти пък! Има ги в Ба..р bg за 350лв.
 14. Да, има го и това наистина, но я си представете темата без подробности и без някои отклонения... Суха информация. Е нали уж за това са форумите. А в крайна сметка има и модератори - преценяват, трият. Приключвам със спама
 15. Поведението на Jim си е ок. Четете внимателно... Не се палете всеки път, когато някой каже нещо въпреи името "Гибсън". Има много и различни марки китари /конкретно/ със същото качество, цена, фенове, също произведени в САЩ. А и в крайна сметка се обсъждат не коректно представени инструменти, а не първокачествени такива. И друго да попитам - след като един инструмент струва 2 - 3000лв. нормано, какъв е този от същата марка струващ 1500лв.?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.