Jump to content
Българският форум за музиканти

Любослав Илиев

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Клавир

Любослав Илиев's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Обществена Репутация

  1. Ако си от София и ли наблизо най-добре отиди при Невилян от Гема мюзик. В нета можеш да намериш инфо как да се свържеш с него.Той се занимава с такива клавири и вероятно знае от какво е и как да го оправи.
  2. Имам същия проблем с моя клавир и не знам от какво е ако някой знае нека сподели.
  3. Ми те вече са излезнали по новите какви 5 години да минат.Ако си начинаещ и Pa50 и Pa500 ще ти свършат еднаква работа.Естествено Pa500 малко по напред в технологийте има портаменто, ако не се лъжа, може да му се слагат карти със семпли.А иначе и Pa3x да си купиш до 5 години пак ще искаш да го смениш ако разбира се напреднеш.
  4. И какво точно прави това устройство?
  5. Здравейте, интересува ме как мога да изкарам (extract-на), така да се каже вградените семпли от клавира.Интересуват ме по-точно семплите на барабани и ударни инструменти, които са вградени в ос-то на клавира, защото много от правените drum kit-ове, които имам на клавира използват семпли както от рам паметта, така и семпли от вградените в ос-то.Просто искам да изкарам на компютъра пълния набор от семпли на даден drum kit от клавира, така че зареден в програма като Sampletank например да имам същите барабани, които ползвам на клавира.Дано сте ме разбрали какво имам в предвид.Клавирът е Korg Pa800, но в момента е повреден и просто искам да използвам компютъра временно за свирене (в домашни условия) докато си оправя клавира.
  6. Аз до преди два месеца бях със PA50.Не е кои знае какво, но мога да кажа, че съм много доволен от него.Никога не съм имал проблеми с него.Подкарвал съм всякаква информация от по-новите от Pa серията, а информация за Korg и то съвременни неща валят и можеш да си направиш страхотни сетове.На звучене не мога да кажа че е от най-добрите за цената си, но щом ти трябва за чалга мисля че ще останеш доволен.Много лесно се работи със него, клавиатурата му е доста лека, което може и да е минус.Зависи от предпочитанията на човека, който ще свири.
  7. Изтегли си OS за Korg Pa800 от сайта korgpa.com.Когато включваш клавира натисни бутона intro 1 и трябва да ти излезе меню да посочиш файла, от който да се инсталира операционната система.След това чакаш да зареди и рестартираш би трябввало да се оправи.
  8. По какво разбра, че е изпушил?И аз съм с PA800 и имам проблем често забива смених няколко сета, преинсталирах софта без ефект.Също така понякога започва да писука вместо да свири семплите но после се оправя.Значи ли това че рамта скоро ще изгори?
  9. Korg Pa800 - най-добрият клавир за цената си според мен.
  10. Ами аз ползвам FL Studio за преработване на миди файлове от стилове.
  11. Намери се и некой дето си е в зел нещо като хората.Браво!!!
  12. Korg PA2Xpro и Korg M3 или евентуално Oasys.Скромен съм нали.
  13. ЧНГ на всички колеги!!! От ПА 800 не могат да тръгнат стиловете на ПА 80, 60, 50 освен ако не са конвертирани! От ПА1х тръгват без проблем даже тези които са на сайта korgpa.com бонус страницата изтеглил съм и съм пробвал!!! На ПА800 ги имам конвертирани, тръгват на ПА 50, но малко са тези които се чуват гладко без никаква забележка, има и проблем на някои стилове с акордите свириш един акорд, а се чува друг! Просто ПА800 и ПА2хПро са съсвсем друг клас клавири!!! :punk_guitar: Много благодаря за бързия отговор, но веднага възниква следващия въпрос. Щом от Pa1x тръгват има ли някаква програма с която да се конвертират от Pa800 за Pa1x? Дано не съм станал нахален.
  14. Здравейте, клавира ми е Korg PA50.Има някой стилове от PA800, които тръгват на PA50-ката, но искам да попитам защо акордите на някой от стиловете не отговарят на зададения.Например ако е даден акорд C клавира акомпанира в A? Мерси много!!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.