Jump to content
Българският форум за музиканти

insane

новаци
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    дудук:]

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    to ne e grad, a djungla

insane's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. водата - добре, но тоя мед в пакетчета ако очакваш да ти помогне.. ще има бая да си чакаш. по-добре си купи един истински мед от бабите на пазара
  2. много рядко ми се налага да се дера, но когато се случи така, че трябва в песента да има агресия и крясъщи, бих искала да знам какво да направя, за да пощадя възможно най-много гласа. имам чувството, че за един мъж е по-лесно да се дере. а мен просто ме е страх, щото не знам какво ще се получи
  3. аз гледах онази тема за екстремното пеене и така и не разбрах нищо кой знае какво за да тая техничка. би ли могъл да ми обясниш, моля?
  4. ето още една група http://www.youtube.com/watch?v=iffabxQjjcM и за простосмъртните, които не са разбрали, вокала е жена. та..?
  5. здравейте пак на всички като начало.. знам, че повечето тука не се кефят на такъв тип .. ъм... 'пеене', но все пак да си задам въпросчето . днеска цяла сутрин съм на вълна хардкор, та се зачудих, как по дяволите, вокалите си запазват гласа !? ясно ми е че много се променя самия глас, но гласните им струни... как така ... не се .. скъсват!?!
  6. insane

    по-нисък глас

    здрасти на всички, от много време не съм се мяркала насам, но като че ли имам нужда от помощта ви тъ значи, решила съм да тръгна в друга насока, да пея малко по-различен стил въпорса ми е има ли някакъв начин, било то и временен (пиене на нещо, знам ли) с което гласа ми да стане по-нисък сопран съм, не знам дали ще излезе нещо, но ще дам всичко от себе си. някакви предложения?
  7. съжалявам, но ми харесва така да пиша, красиво и подредено. всъщност изобщо не съжалявам де има го като опция и мисля да го ползвам... какво толкова те дразни, че пиша болд? CorvusCorax старая се преди всяко пеене да се разпявам... и преди репетиция също.. какво общо има притеснението с това, че гласа ми се прецаква..!? не, не от това... сигурна съм. както и да е, утре ще ходя към даскалката пък да видим кво ще стане А на мен пък много ми "харесва" да напомням, че иума правило за НЕцитиране на непосредствено предното мнение!
  8. с удоволствие бих дошла ако не бях на зъболекар
  9. ох, ами имах преди време един даскал, но си прекъснахме работата, щото имах ... друга, по-важна тогава.. и нямах много време за пеене. и от тогава не мога да го намеря да му се не знае.. май трябва да се обърна към... друг не знам дали го напрягам, но се стремя всичко да става постепенно, от по-ниски към по-високи тонове и всичко да е фалцет . но.
  10. окей, реших тук да си пусна въпроса, вместо да пускам нова тема... вече почвам да се отчайвам от това гадно прескачане на гласа ми ... преди да започна да пея смазвам гърлето, както беше написала Снежанка из темите по-назад, с мед & масло. дотук добре. след това правя някакви вокални упражнения, разпявам се и в един момент, както гърлото ми е прочистено и .. загряло в следващия момент гласа ми тотално се скапва започва да прескаща, квичи и т.н. .. наистина не знам защо става така да не би се разпявам неправилно или какво...? снощи така се случи и днеска гласа ми още е все така зле с какво да го стегна малко?
  11. направо се изчервих. обаче явно възрастта или нещо си казва думата и просто вече посмъртно не мога да изкарвам такива ниски тонове, каквито можах допреди 4 месеца. бъгнах се. дано не е завинаги. височините - добре, но все пак колкото повече, толкова повече...
  12. жалко, че на пиано не мога да свиря. само на китара подрънквам малко, ама то е ... майко мила ... иначе песента ми се вижда доста приятна за пеене
  13. идеята е да ти се повдигне настроението
  14. първата даскалката ме изкара сопран, 2рия даскал пък алт и досега не знам много добре какво съм всъщност
  15. ами честно казано за да вляза максимално бързо във форма трябва да се вдъхновя .. ако нещо ми е криво или притеснено също ми е много трудно.. иначе ако съм спокойна 30 минути, че и по-малко са ми достатъчни. а за вдъхновението, малко шоколад и водичка след тва има доста добър ефект
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.