Jump to content
Българският форум за музиканти

Firehouse

Members
  • Мнения

    65
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Firehouse

  • Рожден ден 07/29/1990

Previous Fields

  • Инструмент
    китара и бас

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    322026616

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Пловдив
  • Interests
    ток и жици, бойни изкуства, колела разни, и всичко друго свързано с правене на простотии

Firehouse's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. То пък беше едно озвучаване... никой не разбра.. иначе аз преди концерт пия.. след концерт пия и вместо концерт пия.. Имаха навика да ми казват за участия ден-два по-рано.
  2. Village People - YMCA. Поздрав за всички
  3. @vaskraynin извинявай, че ти офлудихме темата. По въпроса - аз съм привърженик на Boss-четата и скоро ще взимам Boss Metal Zone. Dime не съм чувал как звучи, но мисля че ще е добър ефект ако го намериш. Чуй ги и двата ефекта и реши кой подхожда на музиката ти. Ако искаш чуй и други..
  4. Браво, парчето е много добро. Харесва ми и уникалността му Имате още един фен
  5. И аз, като по-голямата част от колектива дотук, почнах на 15.. преди две годинин и половина се пада. Китарата не съм я овладял много много.. повече на спаменето по разни музикантски форуми наблягам Ето отговор на въпроса ти - не си почнал късно, тъкмо навреме си се захванал. И както са казали хората "Никога не е късно да станеш за резил". Успех в начинанията.
  6. Като за музиката - тип "през 80-те". Скъсани дънки Чарлстон, черна тениска, дънковата риза с навити ръкави, гривните и според настроението кърпа на главата ала Марк Нопфлер.
  7. Firehouse

    Behringer Vs Squier

    Прав си, извинявам се. А това с хлапетата за мен е още по-голяма излагация.. подобно на пичовете с JEM, който като засвирят се сещам за първите ми опити да настроя кухарката.
  8. Firehouse

    Behringer Vs Squier

    И аз гласувах за Squier. Верно, не са нищо особено, но на мен са ми удобни. П.П. Искам да питам автора на темата... каза, че имаш Беринджър и за това гласуваш на него.. ама при положение, че свириш от много скоро.. изобщо барвал ли си Squier за сравнение. Пък и това, че примерно китарата ти е по-добра няма да те направи по-добър китарист
  9. Ей, не нападайте така човека, де. Мисля, че изказа концепцията в групата си.. гледа да свирят повече и да си приказват по-малко по време на свирене.
  10. Firehouse

    3 пръста

    Съгласен съм с колегите, че няма толкова голяма разлика в свиренето с два и с три пръста откъм бързина - опитвал съм и с два и с три пръста едни и същи песни и звучат относително еднакво, но когато свиря с три се уморявам значително по-малко. @vhcs спомена за некомфорта да свириш 4 такта с три пръста. Аз реших проблема с 3-2-1-2 - лесно се свиква и не се бъркат тактовете.
  11. Днес стават точно 2 години, 2 месеца и 28 дни Ама колко съм научил е друг въпрос..
  12. Firehouse

    пиротехника

    Абе и тва крие опасности разни
  13. Firehouse

    пиротехника

    Ами аз съм до някаква степен, но както сам каза - не трябва ва взривяваме клуба. Иначе съм мислил някой ден на сцена да заложа 4-5 фонтана (вулкана) - малки са, не са много скъпи и правят по 1-2 метра искри, не са много опасни, но все пак трябва да се убедиш, че никой няма да ги бутне или да се навре в тях.
  14. А аз пожелавам на Стеф успех с ученето на тия песнички и другия път като се домъкне в Пловдив да се обади
  15. Ами по таблатури е по-лесно според мен, но там програмите чисто резбъркват тоновете и постановката става няква супер разчекната. По ноти можеш да намериш тоновете където на теб са ти удобни и звучат, пък и нотите се четат по-трудно в началото. Аз свиря по таблатури защото ги намирам по-лесно, но все по често като искам да науча някоя песен й намирам видео от концерт, гледам кой къде свири и се опитвам да чуя тоновете
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.