Jump to content
Българският форум за музиканти

kukuman

Members
  • Мнения

    80
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно kukuman

  • Рожден ден 03/21/1990

Previous Fields

  • Инструмент
    bass

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Interests
    музика <br>стойностни филми<br>купон

kukuman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Vhcs, това е само кабинета, сигурно за друго комбо говориш, поне като гледам визуално си прилича с някои други модели на ГК. Какви са плюсовете на ГК, или по скоро минусите на Харткето според теб?
  2. Здравейте, знам че вече има някакви неща писани, поне за главата намерих, но искам да чуя дали някои има мнения или притежава някой от следните 2 продукта: http://www.thomann.d...00_bass_top.htm Глава http://www.thomann.d...115mbe_2004.htm Кабинет Приемам и всякакви алтернативни предложения, ако имате. Ще ги ползвам за рок, алтърнатив, тук-там нещо по тежко и тук-там някое слапче. Разглеждах и комбота 175/200 вата на ГК, но за тях намерих вече стара тема.
  3. Благодаря много пичове за информацията! Беше наистина полезна. Сетъпнах китарката, но проблемът не се изчисти напълно. С всички струни номера се получи, но не и с 1-ва. Натегнах максимално, но все още флажоретът не е равен с тона от 12 позиция. Вече няма възможност за донатягане. Бихте ли ми дали идеи и съвети как мога да изчистя и този проблем? Благодаря Ви предварително!
  4. Въпростт ми е селдиния: китарата ми е Винтидж В100. Още при избирането пробвах няколко такива модела в РФ и се спрях на този. Първото нещо което пробвах е верността на китарата. И беше вярна. Взех я ... но след време реших да си сложа хубав комплект струни. Свалих старите, позачистих китарата и сложих нови. След известно време усетих, че след 12 позиция се явява проблема с фалшивенето. Стана ми ясно че съм разместил седлата на струните на бриджа. Та и до сега карам така. Та искам да попитам (понеже до сега не съм правил такава операция) да се опитам ли сам и ако да да ми препоръчате начин – дали с тунер, дали със сверяване на флажорети, или да я дам на някого, който има опит вече в тази област? Благодаря предварително
  5. Идеята ми беше да попитам конкретно за тея модели дали са сполучливи иначе не сам си и мислел да сравняваме нещо изцяло лампово и модел с една лампичка на преампа. Благодаря все пак на всички които изказаха мнение за тея комбота. cheers.gif Иначе наистина това което искам повече е нещо с лампи на крайното стъпало... просто наистина по-динамични са, саундът наистина ме "надъхва" повече както каза metalhammer. Приемам впечатления за такива модели (не търся нещо повече от 50W) За записи не знам но за репетиции и дай Боже за някакви изяви ще има приложение
  6. kukuman

    Marshall Avt Tribute Series

    Въпросите ми,свързани с тия комбота са два: 1. Тия модели са с лама на преампа. Невъзможно е да звучат като пълни лампови комбота но до каква степен могат да имитират такъв звук ако някой е пробвал такива.как звучат каналите им и може ли да се почувства типичния лампов звук? 2. Ako човек се колебае между 20-ватовия(който е с 10" говорител) и 50-ватовия(12") до каква степен би се отразило на качеството на звука като сравним двата ампа (въпреки че и има и малки разлики в характеристиките им ) Ако някой ги е пробвал да сподели мнение, а пък и да не е просто чисто технически.
  7. Аз имам Винтидж В100 и сам си го взел от Рф в София.Да ти кажа аз също исках да не е Болт-он и пробвах няколко и е истина че има разлика между отделните бройки. Пробваи наистина но и дръвцето си понатежава копието е солучливо и да ти кажа ако имаш късмет можеш да си много доволен а що се отнася до адатри - сменят се ако не ти харесат и все ак можеш да измъкнеш нещо от тях! Усех!
  8. не просто негож приятел пише от неговия account:)
  9. Като цяло качествата на Уилкинсъна не са хич впечатляващи така че не се учудвай. Способностите на Сийморите за изкривяване и въобще вс своиства са досто по-големи.Щом китарката е хубава посъбери някой лев за качесвени адаптери и ще си наистина доволен. Поздрави!
  10. Искам да питам дали някои знае къде в България се продават Епифони. Ако някои знае ще бъда много благодарен ако ми каже града и адреса. Искам и един малък съвет: Става въпрос за качествата на съчетанието Винтидж V100 + качествени Seymor адаптри или просто чист Епифон стандарт? Благодаря предварително!
  11. kukuman

    Колани

    Аз съм със Planet Waves.Много широк черен и мек.Няма нужда от допълнително заключване, защото кожените накраиници държат много.Даже като се налага да го махам после едвам го слагам пак. 30 лева струваше.
  12. kukuman

    Нов бас

    За*би ги тия стагове и скуаяри.събери още някой лев и си вземи един Винтидж.има ги в xxxx.макар че съм малко пристрастен, защото сам свиря със Винтидж смятам че това са по-добри китари!
  13. на мен ми е ясно че ще се наложи да се реже, но предполагам може да се избегне махането на 2та адаптера, запълването на дупки и пребоядисването на целия бас. предполагах 4е проблемите могат да възникнат по скоро около съчетаването на новия адаптер с електрониката.
  14. Така накратко да ви обясня какво точно ме интересува. Искам на моя бас да сложа Мюзикменски хъмбъкер. Моя бас е следния модела е Vintage V950 с активна електроника.нямам никаква идея какво трябжа да се направи за да си сменя адаптера.Стига ли ми да взема само адаптер или трябва и да сменям електроноката.
  15. Здрасти, как е Vintage-a , доволен ли си? , кажи сега :)

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.