Jump to content
Българският форум за музиканти

hahaha

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Gender
    Male

hahaha's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Мерси за отговорите. Няма да се съглася обаче, че мога да изкарам същия звук с ирландската флейта. Иначе реших да пробвам да си направя и сам една. А за тези перуанци съм търсил инфо в интернет, но не мога да намеря нищо-нито къде да ги намеря, нито как се казват.
  2. Здравейте! Ето какво си търся аз - индианска флейта (мисля, че няма друго име). В Щатите са много разпространени. Някой притежава ли такъв инструмент? И ако някой ми подскаже от къде мога да се сдобия с такава флейта ще съм му много благодарен. От чужбина по интернет до сега не съм пазарувал, но май това ще е единствения начин. Ако не сте чували този инструмент, изгледайте видеото по-долу, ще ви хареса > < Native American flute
  3. А какво мислите за този USB микрофон (или подобен): http://www.samsontech.com/samson/products/microphones/usb-microphones/gtrack/ защото към нещо такова се насочих сега (този се включва директно към лаптопа..до колкото разбрах)
  4. Някой беше писал в някой форум за едно устройство с микрофон, което се включва директно към компютъра (което всъщност е USB микрофон) и има няколко функции, затова в описанието му пишеше Digital Recorder.... но вярно, че това може да има и друго значение...все пак нямам предвид диктофон. Както и да е... Въпроса ми е кое е най-простото и евтино решение за моя случай? До колкото съм разбрал за момента, вариантите ми са два: 1-миксер/смесителен пулт/предусилвател + микрофон 2-USB микрофон
  5. Здравейте! Първо да кажа, че изчетох доста неща, но така и нищо не разбрах, понеже не разбирам от подобна техника и термини. Искам да запиша видео с пеене и акустична китара, така както го правя с вградените камера и микрофон на лаптопа....но разбира се качеството на звука (пеенето) не е добро, затова се замислих за микрофон. Мога ли наистина да подобря качеството някак си с до 100лв.? До колкото разбрах не мога да си купя само микрофон, който да вкарам във входа на звуковата карта на лаптопа...трябват ми и някакви други устройства? Също какво значи Digital Recorder, опция ли е това за мен, вместо микрофон?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.