Jump to content
Българският форум за музиканти

hotreks

newbies
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by hotreks

 1. https://www.youtube.com/watch?v=SsYoCrhJOr4&list=HL1370361926&feature=mh_lolz Първият ми пълноценен авторски клип. Мерси на приятелите, с които записвах, мерси и на гледащите, и най- вече на слушащите ))))) (Песента в Клауда е с фрий даун и яко качество ) :::::https://soundcloud.com/iliyan-trayanov/ilyo-radi-gena-poli-alex-imash Мерси на хората от форума на Музикант.орг предварително!!!
 2. Изрових го от един шкаф, не е пипан поне 20 години. Въпросът ми е как да го поддържам и нужна ли му е някакъв вид реставрация, защото е много лепкав и не могат добре да се сглобяват отделните му части. Има леко сцепване във свръзката между втората и третата част. Разбрах, че се маже с мас и се пристяга с конци. Мога ли да го трия със спирт или нещо друго, с което да избегна тази лепкавост? Много бих искал да се науча да свиря също така на него- може ли да се намери нещо като бейзикс на свиренето на кавал в интернет и да видя там как се слагат пръстите и коя дупка за кой тон отговаря. Мерси предварително на всеки откликнал да отговори на многото ми въпроси! Ето и снимки, там ще видите всичко гореопоменато: SSL20894.JPG - 2.55MB SSL20909.JPG - 2.97MB SSL20901.JPG - 2.82MB
 3. Oчаквам появата на Korg Kaossilator Pro през май. Харесват ми и другите им продукти. Изглеждат ми интересни и иновативни, хващащи окото. Но могат ли да се съревновават с по- големи синтезатори и ефектори?
 4. мдаа и аз затожа много се чудя, защото уж са много надути с функции, а каквото и клипче в тубата да си плейна и все има нещо изкуствено, нещо не на място. В Kaossilator Pro ще могат да се вкарват външни кейбордове с мидито има и аудио ин, има си и карта и всичко пак, но като цяло се чудя как ще е цялостното изпълнение и дали DAW, добра звукова карта и един Axiom няма да свършат работата пъти по-добре...
 5. hotreks

  Пясъчник

  Тракчетата от майспейса ми, моля за конструктивна критика www.myspace.com/djhotreks
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.