Jump to content
Българският форум за музиканти

wolverine

Members
  • Мнения

    80
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Profile Information

  • Gender
    Male

wolverine's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Обществена Репутация

  1. wolverine

    Cubase/Nuendo

    Едит: открих проблема... трябва да е на Use Quantize... явно не съм го забелязал или съм го цъкнал без да се усетя... тнкс за помощта все пак
  2. wolverine

    Cubase/Nuendo

    И това пробвах... и да е избрано и да не е избрано пак никаква промяна...
  3. wolverine

    Cubase/Nuendo

    Хора, имам много странен проблем с Cubase 5. Снап шот-а не бачка... независимо на каква нотна трайност го дам 1/8, 1/16, 1/4 и т.н. бачка като за 1/1... на някои моменти ми се налага едитинг на траковете и без него е доста кофти... особено при троили 1/16-ка. Пробвах да преинсталиран всичко... пак същата работа. Някой някаква идея?
  4. Да, там снимахме, ама иначе сме от южните части
  5. Това беше целта. Искахме пианото да бяга и да криви леко. Пробвахме такъв експеримент, но май не постигнахме ефекта който искахме... Благодарим!
  6. Ако търсиш издръжливи струни - SG-тата са много добри... изкарват по 4-5 месеца. Лично аз те съветвам Curt Mangan, много са удобни... а и държат по 3-4 месеца, но те са малко по-твърди от повечето марки струни
  7. Девойки и девойци, представям ви първия официален видео клип на моята банда - Rebirth Capitol - Distorted Notions. Това е първата песен от излизащото на 19.10.2013г дебютно EP - Texra. Enjoy, like and share! http://www.youtube.com/watch?v=b6w0oxpkhQQ
  8. Просто се насочи към 7 струнен шектър и забравяш за всичките проблеми, терзания, неволи и колебания! Пробвай и ще се изумиш колко много ти харесва, аз съм с флойд, вадя го, крива го, опъвам го на макс и въобще му е*авам майката отвсякъде не мърда и с хилядни от тона... държи се идеално. Просто пробвай преди да тръгнеш към Джаксъна... Преди свирих с Джаксан... ЛИЧНО мнение - по-скапана марка от тази няма! За да получиш нещо добро от джаксън трябва да се бръкнеш много пари.
  9. отиди в магазина на телесаунд - Младост 1 на адрес ул. Митрополит Серафим Сливенски, бл. 142. Хората там дават и уроци за всякакъв тип музика и инструменти, музикална теория и т.н.
  10. ЕВАЛА, в пъти по-добро от оригинала...
  11. Zoom-a лично за мен изобщо не ми допадат като симулации. Digitech са доста лесни за настройване, а и симулациите им са прилични. Точно този модел, който си посочил - RP255 съм имал възможност да го пробвам и ми допадна като звук. Boss - малко по-трудни за настройване, но пък симулациите са доста добри. Аз обаче те съветвам, ако се спираш на Boss да е ME-50, лично за мен той е най-добрия от серията ME. С Vox не съм работил, така че не мога да изкажа мнение.
  12. Попринцип и в магазините ако получат стока с лек дефект от превоза или съвсем леко одраскване и цената пада с около 200-300. Все пак ти си прецени, но както колегата каза - има си неписано правило 20-30% по-ниска цена ако не е нова. Има и писано правило в базара - всеки продавач сам определя цената си.
  13. wolverine

    Photos

    За какво ти е да се усмихваш, живота е гаден Пък като малко страшилище лично на мен ми допадаш доста повече! Едит: и за да не е спам - http://i46.tinypic.com/ix3uic.jpg http://i46.tinypic.com/30sizpw.jpg
  14. Jackson-ите ги забрави веднага, няма смисъл ESP ае чак под 2000 не но под 1000 не е особено добра оферта. Лично аз ти препоръчвам или Cort или SGR на Schecter. Особено SGR са много сполучливи китари и с доста добър звук за парите си - 400-500 кинта.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.