Jump to content
Българският форум за музиканти

Светльо с тромпета

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Тромпет

Светльо с тромпета's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Някой да има нотите за тази мелодия, за тромпет? Търсих в нета ама само платени
  2. Здравейте, търся учител по тромпет в Пловдив. Ако някой има инфо моля, да ме насочи.
  3. Да гледал съм , го...........те такива де, то и клипчето дето съм го пуснал е от този филм, та ако някой има такива..............
  4. Пичове, някой може ли да ми даде соло за тромпет, нотите(ако може да е по-лесно) на изпълненията на Бобан Маркович, или нещо подобно? Пускам един линк, ако някой може да свали солото като ноти и да ги пусне, мнг ще ми свърши работа:
  5. Staase ,благодаря ти ако ти попаднат други интересни неща пусни ми ги моля те на пощата! Благодаря предварително.
  6. ^OK, съгласен съм, еми трябва да взема да чета значи и да хващам учителБлагодаря за отговора.
  7. Здравейте, добре заварили и т.н., започнах с един тромпет, ходя на уроци(силно казано е уроци), но нямам никаква музикална култура(,но чета, питам, и на важното е, че имам желание да се науча), та въпроса ми е може ли накой да ми каже някакви изпълнения с тромпет, който да слушам и евентуално по тях да се упражнявам, в смисъл да си тренирам ухото и да да направя някаква връзка между това, което чувам и това, което изпълнявам, иначе казано като чуя "до-ре-до", да мога да го повторя. Дано да съм се изразил правилно, че да дадете едно рамо.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.