Jump to content
Българският форум за музиканти

Yoshimico

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Yoshimico

  • Рожден ден 01/12/1996

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Горна Оряховица

Yoshimico's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Бих му препоръчал Cort G260 Ще олекне с още 50лв. Но мисля,че за този ценови клас е добър избор.Адаптерите са 2 единични и един хъмбъкер (може да се разделя) и става за по разнообразна музика.Аз лично ползвам такъв модел вече година и нещо и нямам никакви забележки.Болт он е 21 прагчета и т.н. Дори да не е този модел разгледай из сайта на Корт особено Г серийте смятам,че от ниския ценови клас са едни от най-сполучливите.
  2. Зависи,вкъщи и на репетиций свиря с Elixir 09,а на концерти d'addario 09.Еликсира държат доста на манипулация,докато ако свириш всеки ден по 2 часа с даддарио ти остават по пръстите
  3. Ето я и следващата ми придобивка Stagg 20 GA DR
  4. Aйде да се похваля и аз с моята придобивка Cort G260 OPN
  5. Yoshimico

    Guitar Brothers - 13

    Привет! на 13години съм без китара естествено и бих желал да се запиша
  6. Дай малко информация свирил ли си изобщо на китара и ако да откога,какви жанрове свириш и т.н. (струва ми се,че темата ще ходи в кофата)
  7. Здравейте! На 13г. съм начинаещ китарист (свиря от 1 година) Нямам китара (Господина ме съжали и ми даде една негова по раздрънкана докато си намеря) Наскоро видях сайта и се регистрирах,но е преди да е пусната темата такаче мисля,че няма проблем! Ако отговарям на критериите I'm In! Успех на всички!
  8. Харесах си още нещо Squier by Fender Vintage Modified Strat - HSS - RW - Black но се чудя дървото от което е направена нажедно ли е някакво екзотично е мисля-Indian Red Cedar (Cedro)?
  9. Ами прегледах всички съвети и в общи линии се ориентирах към Squier Obey Graphic Strat HSS - RW - Dissent и Fender Standard Stratocaster HSS Black от този сайт имаше още 2 китари ,но едната беше от aghatis а другата от basswood а останалите ми надхвърляха бюджета. Повече съм за Squierа другата ми изглежда малко съмнителна.И да попитам Rosewood става ли,защото почти всики китари са от това и нещо ме съмнява да е някое менте?
  10. Ако се сещате някой по универсални китари кажете защото така да ми изредите всички марки е много общо има измежду тях супер хеви метъл резачки и какви ли още не а аз търся нещо по унивесално което да става за метъл,рок,траш,блус абе максимално широк спектър
  11. Ам доста тлъстичък каталог е има и по скъпи и по ефтини трябва да видя,но са много.Казвайте кой марки да прегледам и по важното ЗАЩО засега Скуайърите слагам П.П. ставаше на въпрос за фендер копие истинските вървят 1000+ П.П.П. чак такива резачки не търся нещо като за начинаещ да измъчвам такива,екстри доста по нататък П.П.П.П. за Корта нищо не казахте става или?
  12. Ами-и-и тук имаме проблем аз ще взема китарата по поръчка и понеже познавам хората ще ми смъкнат голяма част от сумата затова се старая да чуя и видя максимално много. И между другото също съм свирил на Fender Moustang с 4 болта и мисля,че беше сравнително готин
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.