Jump to content
Българският форум за музиканти

Stareca

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 Excellent

About Stareca

 • Rank
  Ослушващ се
 • Birthday 08/09/1961

Previous Fields

 • Инструмент
  китара

Contact Methods

 • AIM
  kiril_rock

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

2,306 profile views
 1. Допълвам публикацията, поради големия размер на снимките!
 2. Здравейте на всички, притежавам две стари цигулки- вероятно от 30 те години на 20 век. На гърба на едната, под грифа има надпис Steiner. Втората е с лъвска глава, вместо със стандартния охлюв- няма надписи по тялото. Предварително благодаря!
 3. Благодаря сърдечно! Аз, разбира се, няма да се справя сам, но ще потърся подходящия човек! Ако не успея, имам път и ще се възползвам! Поздрави от Пловдив
 4. Възможно е темата да не е за тук! В този смисъл, предварително се извинявам, но все пак. Въпросното кубе Rocktron Rampage r50c, като цяло работи добре, но при превключване от чист към гейн канал/ръчно/ рязко затихва!? Може ли някой да сподели опит с подобен проблем? Какво може да е, дали е поправимо? Благодаря!
 5. Stareca

  Най-грозната китара

  http://guitar.ru/articles/instruments/guitars-of-ussr.html http://sovietguitars.com/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?83203 Ето няколко доста интересни реализации от недалечното минало! Някой, някой....?
 6. Stareca

  Les Paul модел

  http://www.musiciansfriend.com/guitars/michael-kelly-patriot-decree-electric-guitar
 7. Stareca

  Les Paul модел

  За тези 1000 лева можеш да си купиш Michael Kelly Patriot decree - много добра китара, с доста възможности.
 8. Доста изчерпателно! Много благодаря! Притежавам такъв, но на грифа пише made in Japan, а тялото и типично като за американски. Пак благодаря!
 9. Здравейте на всички! Не съм активен потребител във форума, не съм и профи- просто фен на китари. Много ми се иска да разбера нещо повече за моделите на Фендер от т.нар. Ера на Дан Смит и, в частност, за модела с два потенциометъра. Ако някой има такава, както и всеки който поназнайва нещо по темата и реши да сподели - предваритирално благодаря!!! Може и да почерпя, ако е от Пловдив
 10. Stareca

  С молба за информация!

  Изключително изчерпателно! Благодаря! Наистина, основно ме интересуваше инфо за китарата, но повече знание е по -добре от по-малко! А самия инструмент е класен, наистина! В последните 3-4 години през ръцете ми минаха, има -няма, 60 тина китари, но по-добро не бях пипал. Нямам предвим Гибсън, Виджие или нещо от високите класове- за тях наистина нямам ясна представа, но Епифони, крамери, фендери, фернандес, ямаха, инди, рейвън- да! Отново благодаря, а и на японците - за изгъзицата! Поздрави от един фен!!!
 11. Много благодарен ще бъда, ако някой може да ми сподели информация за тази китара : http://www.snimka.bg/?profile,uploadinfo;aid=467138;page=1;#paging Въпросът ми е за последната китара, марка Suzuki. http://kiril61.snimka.bg/hobby/my-guitars.467138.32872447 Благодаря предварително!
 12. Stareca

  Добри евтини китари

  Я да се включа и аз! Притежвам китара Raven RP450 - semi hollow body, според мен отлична реплика на PRS. Май, тази марка не е позната в БГ. Доколкото разбрах, е американска семейна фирма, а инструментите се произвеждат в Корея. Ще бъда благодарен, ако някой сподели мнение. На мен ми струва около 700 !
 13. http://bazar.muzikant.org/105145,auction_id,auction_details
 14. Предоставям за подпомагането един Marshall BB II , като му определям цена 50 лева. Който пожелае да го купи трябва да преведе сумата по посочения адрес и да ми представи убедителни доказателства, че това е направено. След това, аз ще изпратя на купувача педала за моя сметка. Това мога, това правя!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.