Jump to content
Българският форум за музиканти

Pepi01

Members
  • Мнения

    104
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Pepi01

  • Рожден ден 06/14/1993

Previous Fields

  • Инструмент
    Stratocaster

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Sofia
  • Interests
    Фотография и ROCK

Pepi01's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. Pepi01

    Damyan & Pepe acoustic project

    Здравейте! Решихме да направим няколко акустични записа на любими наши песни... Надявам се крайният резултат да ви хареса, тук ще поствам видеата Първото е кавър на песента на John Lawton - Tonight - в общи линии преработена версия на оригинала на Uriah Heep, промотирана доста добре във филма love.net, ако се сещате. Приятно гледане и слушане
  2. Имам процесор boss GT-10, но ми се иска да минавам на отделни ефекти. Въпроса ми е има ли начин - с амп симулатор или нещо такова - да се вади качествен звук на места, където не мога да нося усилвател? Идеята е да върши работа като процесора, но да вади по-добър звук. Какво бихте препоръчали?
  3. Pepi01

    Въпрос за Guitar Rig

    Kрасен, това звучи логично, но не мога да намеря въпросната опция...някакви насоки? Тити, да, в краен случай наистина ще пробвам нещо друго ;д
  4. Pepi01

    Въпрос за Guitar Rig

    Мерси, Тити, честита и на теб! Разбирам кво искаш да кажеш, но проблема ми не е, че е тихо, а, че силата на звука на бекинг трака се променя от време на време, особено като свиря по-силно... Предполагам, че някъде има някакъв компресор или autovolume, но просто не можах да се оправя сам, и затва питам.
  5. Pepi01

    Въпрос за Guitar Rig

    Започнах да се занимавам с програмата и ми харесва, но имам един проблем. Пускам бекинг трака на едната песен на първия дек, записвам на втория и после сейвам като wav файл, само че в крайния файл китарата се чува равномерно, но силата на звука на backing track-a се променя. Какво правя грешно? Благодаря, и поздрави
  6. Pepi01

    Шумяща китара?

    Не, проблемът не е в кабела, това е първото, което проверих
  7. Pepi01

    Шумяща китара?

    Здравейте! Порових се из форума, но не намерих нищо за моя конкретен проблем. Китарата е Squier Affinity strat, от известно време насам се появи шум. Като е включена в усилвателя и мръдна се чува пращене - като от развален кабел. Някой има ли идея за проблема и отстраняването му? Поздрави!
  8. Интересувам се, и ще се радвам това да не бъде поредната развалена тема, а колеги, които са по-навътре в нещата да дадат информация, която да бъде полезна и на мен, и на много други хора. Имам желание да свиря в пиано бар. Китарист съм, имам някакъв репертоар и подходящи хора, но нямам понятие как трябва да се процедира. Какъв като обем и по-конкретна стилова насоченост репертоар е нужен, и как точно се работи - като дни, времетраене, заплащане - горе-долу. Има ли универсален начин как се намират барове за свирене, или и това както всичко е връзкарка история? Поздрави на всички!
  9. Нямах представа, Митак, ще ти звънна
  10. Интересува ме има ли място в БГ, от което мога да си купя или поръчам калъф за процесора, или втори вариант, калъф от какво може да пасва на GT-10 като размер?
  11. Fender T-bucket 400.. Много съм доволен от нея, особено като й сложих Elixir-ки...заспа
  12. И аз от днес мога да се похваля с такава... Отивам да разучавам, че си ебало майката
  13. http://www.youtube.com/watch?v=15cHCa4YN0I
  14. Ето ни и нас... Цялата информация, както скоро и записи на авторските ни песни можете да видите тук http://www.facebook.com/Insteadband
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.