Jump to content
Българският форум за музиканти

Alexander

новаци
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Music Man

Alexander's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Да Иво от ТЕ,дествително много идеен музикант.За Еко няма какво да коментираме-Басистът на Републиката. А.Бахаров-класика.За мен ФСБ бяха с него неповторими!Но да не забравяме за всички онези музиканти,които са прекарали дълги години в чужбина,пропускайки възможността да се реализират тук(въпреки че доста от тях останаха доволни).За мое огромно щастие познавам такива.В случая ще кажа за един басист,който ме хвърли в гениялността на Jaco.Не само че ми показа,но и ми доказа че не по-малко гениялни музиканти се лутат между нас.Руслан Купенов се казва въпросния.Не само музикант,но и режисьор. Айде с здраве. p.s.Надявам се сте ме разбрали за какво говоря!
  2. Alexander

    Adam Nitti

    Пича е страшен!!!
  3. не се познаваме,а з съм от Ру

    дозем 25г.

  4. само Джако,тва ми е любимия музикант

  5. Малко късно се включвам, но за съжаление не мога да чуя парчето. Отвяря ми някакви страници с клипчета. Малко хелп или аз нещо не правя... кирилицата е задължителна тук! Имаме и вграден кирилизатор! Само в началото редактираме, после трием. Приятен ден!
  6. ако искаш обш проект аз съм ЗА!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.