Jump to content
Българският форум за музиканти

Disposable hero

Members
 • Content Count

  91
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Disposable hero

 • Rank
  Навъртащ се

Previous Fields

 • Инструмент
  китари, вокал уж

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Disposable hero

  Ел.Китара към компютър

  Treshold ли?Това пък какво е?Аз ползвам Guitar Rig 2 и откакто шуми така не съм я ползвал, би ли обяснил за този treshold? не си спомням дали го имаше на 2ката, но би трябвало да го има: там където пише INPUT , имаш до червената лампичка надпис treshold и го завърташ в посока на часовниковата стрелка докрай и шумът би трябвало на 95% поне да изчезне. Освен това е хубаво да си изтеглиш ASIO4ALL.
 2. Disposable hero

  Ел.Китара към компютър

  звучи грозно и гадно, защото не сте си сложили treshold докрая, при мене си звучи доста приемливо и чисто.
 3. Disposable hero

  Фен-клуб Jackson

  DK2M SW е много красива, рр24- също
 4. Disposable hero

  Dean Vmnt (dave Mustaine Model) в България

  за евтините vmnt-та съм чувал доста лоши неща, но ти избираш, успех
 5. Disposable hero

  Най-добър китарен риф?

  Принципно Мъстейн си е Риф Лорда, и по този повод ще спомена втората част на the conjuring.
 6. Вальо, няма смисъл за един концерт да бързаш да го правиш, както ти казаха ще звучи просто като лоша китара с хубав адаптер. И аз мисля, че е хубаво да ги спестиш за една китарка от 400 лева настаро, която не само ще звучи по-добре, но и ще ти е много по-удобна и приятна за свирене, пък после мисли за адаптери.
 7. Disposable hero

  Jason Becker

  супер, браво! един от моите любимци
 8. кубе с драйв метълзоунът най-вероятно ще те разочарова, но ако толкова си му навит в раздела "продавам" доста често ги има.
 9. когато бях начинаещ на класическа- етюди разни иначе на електрическа когато почнах- мастъра естествено, мегадет- ин май даркест оур, уейк ъп дет, слейър- реининг блъд и всякакви такива
 10. Disposable hero

  Фен клуб "b.c.rich"

  мда, явно е така, защото пък на мен всички останали бс ричове(като изключим ironbird) ми се струват грозни.
 11. Disposable hero

  Фен клуб "b.c.rich"

  на мене ли ми се струва или наистина не видях никакъв bc rich bich това е един наистина красив дизайн
 12. Disposable hero

  Какво ще ми кажете за Boss Mt-2?

  Берито е по-зле за мене специално, но МТ-2 както вече беше споменато има едно характерно дразнещо жужене, въпреки това аз все още го ползвам и мога да кажа, че съм доволен след като си играх известно време да намеря приемливи настройки и с моя малък маршал вадя доста готин тон. Но не във всеки амп звучи приемливо.
 13. Фрийдман е много емоционален, страхотни бендове и винаги знае къде какво да изсвири в даден момент и как че да се върже напълно с ритъма и песента като цяло, а Бродерик е малко като машина, свири всичко тон по тон и не виждам толкова емоция, макар че последно време приятно ме изненадва. От към техника Бродерик е доста над Фрийдман, това е човек все пак, който на 15 години е ставал в 5 часа и е свирил там 4 часа електрическа, 3 часа класическа, 3 часа цигулка и 2 пиано. Останалото е до вкус и настроение.
 14. Мда, ма за тва пък в новата песен ми размазва главата към края http://www.youtube.com/watch?v=6ZrwH0oh8Nw...feature=related А по въпроса за крещящия чичко с кожения потник и гривни, ако това ти е представата за метъла- ок
 15. Disposable hero

  Препоръчайте ми лампово кубе.

  vs30r не е лампов и не съм го твърдял, просто е добра симулация.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.