Jump to content
Българският форум за музиканти

Monolith

Members
  • Мнения

    53
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    собствен

Monolith's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. ^ брао бе, дискриминация ли долавям
  2. Сигурно... Все пак дори и така заснето заради това да има клип (ясно е, че не се разполага с какъвто и да било бюджет), кадрите са направени добре. А предвид бюджета, даже отлично! На мен ми хареса клишето с "изригването" от устата на барабниста. Ефектно е, но не е нещо непознато. Цвят (черното, бялото, сивата гама също са цветове), филтри - добре. като цялостната ми оценка - добър.
  3. ^ Не бих казал, щото журито си е жури, а аз дадох личната си оценка след преценка.
  4. Monolith

    Scorpions

    Хубав кавър за деца.
  5. Не знам как ти се е занимавало при положение, че в нета е пълно с неща на Дейв.
  6. mengel, ти разби с тия вокали!!! Браво, ако можеше повечко да полираш бекинг-вокалите щеше да стане направо бетон! Много ми хареса. Много добра музика. Солото влезе много добре, с едни гръцки пинизи... за малко. Балада. BlueZone, Пабло е дивак: "One man, one desire!", лека му пръст на Дон ЛаФонтейн.
  7. С достатчно пари, за да иска да ги умножи с това си занимание.
  8. Заснемане, качество, композиция - 6 (от 6 възможни) Идея - 0 (или хайде 1, че поне не е черен екран) Музика - 4 Вокали - 3 Като цяло: (6+1+4+3): 4 = 3,5 (от 6 възможни), което е почти добре
  9. Monolith

    Would?

    Вокалът е слабичък като въздействие. Даже на 1:40 мин. има едно странно "Хе-е-й", което не трябва да е така. Музиката е направена добре, но ultramega, малко отривисто и рязко си го изсвирил. Песента е доста по-меланхолича така да се каже.
  10. ^ А какво трябва да излезе!? Нямаме индустрия за тия неща. Чалгата упорито се налага вече 20 години. Какво да говорим. Нещо се налага когато има смисъл то да се налага. Турско-циганско-гръцки леко сръбски буламачи! Лайно да ви рекламират, след 20 години налагане, ще има хора които през сълзи ще го купуват. Цяло едно поколение е възпитано да слуша чалга. Така се формира търсене. Никой човек не се е родил научен за да знае какво да търси. Огромната част от хората са бройлери и овце като мислене и интереси (ако го има). Тяхното мнение се възпитава, тяхното потребителско търсенене се възпитава. Пък и не говоря само за музиката, а дори и за предметни стоки. Не можем да искаме от раз да спечелим потребостта на хората за добра музика. Защото огомна част от тях са повредени, оформени за други неща от пазара. Глупостите за търсенето и предлагането биха могли да важат само и единствно за стоките от първа необходимост и то пак с доста предпоставки. В момента слушат рап и\или чалга у нас около 80% от хората между 7 и 27 години. От тях не можем да очакваме да промеят оформените си търсения от днес за утре. Защото най-лесно се разпространява простотия и голота. А това също е бизнес.
  11. ^ Би могла да пуснеш някакви пимерни откъси от твои записи, дори и да са правени с микрофон за Скайп. Има го моментът, в който, чувайки гласа си отстрани, повечето хора не могат да приемат, че това трябва да е техния глас, защото всъщност те в голяма част от живота си го чуват "напред" - директно слушайки се като говорят и прочее. Това е нормално. Гласът ти не е детски, а ако е такъв и си на 18, радвай се, защото вероятно имаш сопранов глас. Винаги впоследствие ще можеш да му придаваш плътност. С времето се получава.
  12. Следя проекта и мога да кажа, че не съм изненадан от това, че и в нашата страна има способни музиканти в и за тези стилове. Въпрос на реклама е, въпрос на зарибявка тук и там. Мисля, че такива продукти са идеален и категоричен пример за това как може да се покаже на голям кръг от хора, че в България никога не е спирало да съществува доброто музикално творчество. Най-много ми се ще това да прерастне в една верига от концерти, защото такива музиканти го заслужават. И нямам предвид само в България. Крайно време е! Предлагам всеки от нас, доколкото може да рекламира без излишно оспамване това, което са направили тези хора защото то е просто уникално за днешната ни не особено добра музикална действителност!
  13. Сложи и скъпичък, примерно Nuendo. Няколко хилки в зелено.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.