Jump to content
Българският форум за музиканти

Robert Plant

новаци
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Robert Plant

  • Рожден ден 09/05/1983

Previous Fields

  • Инструмент
    вокалист

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Добрич/София-според зависи
  • Interests
    Музика,баскетбол,футбол,волейбол,лека атлетика,абе с две думи-спорт и музика и нескончаем тормоз над съседите-някои го наричат пеене, но се срещат и други мнения.

Robert Plant's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. На сцена не съм излизал, но като почитател на музиката съм за златната среда-не бива да стоиш като пълно дърво (освен ако не си Ritchie Blackmore ) или пък през цялото време да търчиш нагоре-надолу като изоглавен (тип Аxel Rose). Погледнато най-общо, музикантите от първия тип създават впечатление на "ай ся, к'во беше тука, да не сбъркам", а от втория-"я ме вижте к'ъв съм лош, ша подскачам цела нош :green: ". Но все пак зависи от човека и от стила-на някои просто им отива! П.С. По-нагоре видях мнението на колегата Bonzo за Ozzy-гледал съм записи на Sabbath от '70, 71-там той е толкова друсан (или пиян, или и двете едновременно ), че сценичното му поведение е продиктувано от едничката цел да се задържи прав на сцената-хванал стойката здраво с две ръце, като на бързите моменти си клати главата. По нататъшните прояви на някакво сценично поведение според мен са продиктувани от повишаване концентрацията на кръв в алкохоло/наркотикообращението му !
  2. Искам да попитам какъв тип микрофон ми е нужен, за да си правя вкъщи записи на компютъра върху бекинг тракове (само за вкъщи, няма да го разнасям по репетиционни). Пея твърди неща-от хард-рок до хеви/пауър метъл. Възможно ли е да се намери микрофон за около 30-40 лева, който да изкарва що-годе сносен звук? Ако е възможно, ще можете ли да ми препоръчате някакъв модел? Благодаря предварително!
  3. Бройте ме и мене ! Гарантирано! Ще съм много благодарен обаче, ако някой даде улица и номер, защото все още не ми е съвсем ясно къде точно ще е срещата (понятието "Кръст" някакси ми убягва ).
  4. Макар че не съм се вясвал в този форум от незапомнени времена, бройте ме и мене-гарантирано!
  5. Телефонът го видях,мерси . Off:А за мача-Левски-Удинезе се надявам да не ми се налага да викам като говедо, знам че гласа трябва да се пази и горе-долу знам как,обаче като има такъв мач мнооого трудно се сдържам.
  6. Бройте ме и мен, предния ден ще съм на мач, ама като гледам няма да се пее, така че едва ли ще има значение... Имам обаче въпрос по процедурата-как ще се разпознаем, защото аз не познавам никого? :think:
  7. Като начало искам да подчертая, че се занимавам с пеене и от пиано и свирене на такова не разбирам нищо. От известно време насам обмислям да си купя пиано, не с идеята да ставам пианист, разбира се, а за да си обогатя музикалната култура и да си подпомогна вокалните напъни . Много ще съм благодарен, ако някой може да ми обясни каква е разликата между обикновено пиано и дигитално такова (дигитално и 'stage' пиано нали е едно и също , ако не е, моля за извинение) - има ли разлика в звука и в каква степен, а също как горе-долу вървят цените на дигиталните и на акустичните. В момента имам предложение за "Беларус", доста запазен, за около 1000 лева - много ли е това, или само на мен така ми се струва :think:? Благодаря предварително!
  8. Здравейте, ще може ли някой да ми препоръча добър вокален педагог от София, който да не взима много скъпо(все пак съм студент ). Благодаря предварително .
  9. Аз още се уча и въпросите ми може да прозвучат много тъпо , но все пак ще се престраша-как в крайна сметка е правилно да се пее в репетиционна-по-близо до микрофона или по-далече(и на колко сантиметра горе-долу) :think: .А това за промяната в тембъра при пеене много близо до микрофона-пречи ли на високите(ако се опитваш да изпееш нешо на Zeppelin примерно)?Благодаря предварително и бъдете снизходителни .
  10. 1.Nickname-Robert Plant,ина 2.Възраст-22 3.Образование-езикова гимназия,сега съм втори курс,специалност психология. 4.Инструмент-освен гласните си струни друг, за съжаление, не използвам. 5.Стил-Led Zeppelin,хард-рок-Purple,Rainbow,хеви метъл-Maiden,Judas,Yngwie Mаmsteen,пауър 6.Вдъхновител-DIO,Gillan,Robert Plant,Bruce Dickinson(не са подредени и не подлежат на подредба!). 7.Проекти-нито реализирани, нито нереализирани. 8.Странични интереси 9.Накратко
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.