Jump to content
Българският форум за музиканти

sjs

Members
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно sjs

  • Рожден ден 05/26/1970

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Contact Methods

  • Website URL
    http://svetlinstaikov.com
  • ICQ
    148897026

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Пловдив

sjs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Обществена Репутация

  1. Здравейте Някой има ли информация за място в Пловдив, където могат да ремонтират магнетофон?
  2. Браво Ники и успех Ти знаеш, но за останалите да кажа - при моя тест най-интересната констатация беше използването на Firesound като буустер за драйва на моя Fender Hot Rod Deluxe. Тези от вас, които познават това комбо, знаят, че драйва му е .... ми не е гот С буустера обаче нещата отидоха в съвсем друга посока - много по овладяна динамика, много по заоблени ниски (имат тенденция да бучат много подло) и като цяло драйва придоби малко по-бритиш характер. Стана използваем! Освен това наистина изработката и всичко по Firesound е направено с ум и мерак, за което още един път браво на Ники!
  3. Благодаря за коментара и критиката! Ако имаш впредвид записа - там за съжаления барабаните не са свирени. Използвани са предимно лупове. С тях много-много не може да се играе. Малко е с пиниза каквото е -това е Което иде да рече, че най-вероятно си прав. Поздрави!
  4. А, браво - Павката е бил така добър да снима и да ги пусне в тубата Евала, благодаря приятелю Ето и още едно: http://www.youtube.com/watch?v=-Qcwyq7hAgU&feature=related
  5. Благодаря. Август, живот и здраве, се надявам да изсвирим нещата, та дори и някои нови, тук в Конюшните на царя. Поздрави
  6. Вчера имахме удоволствието да представим новия ни албум в Студио 1 на Радио Пловдив. Сложих парчетата в SoundClick за тези, на които ще им е интересно да ги чуят. След 13-те трака са и тези от предишния "Morning": http://www.soundclick.com/bands/default.cfm?bandID=1067344 Приятно слушане
  7. sjs

    Godin Guitars

    Godin са отлични инструменти. Имам възможноста да пробвам много от тях, в момента свиря със Summit, освен това в кабинета имам един Freeway Classic. Класни материали, изработка, звук и много добри цени. Freeway Classic се продава в момента за 789 лв. при 750$ в Щатите. Познавам представителя на Godin за България и Румъния и от все сърце се опитвам да направя каквото мога , за да полуляризирам тези инструменти. Защото са достъпни и НЕ СА КИТАЙСКИ. Godin НЯМАТ китайско производство - само в Канада (Квебек) и Щатите. Инструментите, които идват насам, са от склад в Холандия. Бертранд бе така добър да ми даде списък с наличните китари там. Пускам го тук за информация на всички, които се интересуват. Godin - Holland Искам да споделя с всички колеги - в момента могат да се купят инструменти от тази марка със сериозни отстъпки. Което е нормално, когато се търсят нови пазари. Всеки, който е от Пловдив или има път насам, може да ми се обади да се видим и да поговорим, защото наистина няма как да напиша тук всичко. Колкото и да ми се иска. Веднага искам да добавя, че не съм ангажиран по никакъв комерсиален начин с фирмата - просто работата ми като предподавател и свирач ме поставя в позиция да попадам на такава информация и възможности. И сега споделям. Поздрави на всички и Весела Нова Година :-)
  8. НОВ МУЗИКАЛЕН ЦЕНТЪР - гр. Пловдив Набира ученици по следните специалности в стиловете ПОП, ДЖАЗ, РОК, КЛАСИКА и ФОЛКЛОР: КИТАРА - преподаватаел Светлин Стайков - 0888202290 ПИАНО - преподавател Петър Джурков - 0899360992 ПЕЕНЕ - преподавател Радиана Задума - 0898351058 БАРАБАНИ - преподавател Иван Енев - 0897516136 ГАЙДА - преподаватаел Димитър Димитров - 0886227726 Ако имате интерес за друг инструмент - обадете ни се! Като част от програмата може да се изучават също Хармония, Аранжимент, Композиция, Импровизация, Мултимедия. В Нов Музикален Център се извършват също звукозаписни услуги. За повече информация - Веселин Койчев (0898598681), Светлин Стайков (0888202290, sjs@abv.bg) Адрес: булевард РУСКИ 86 - бившия Психодиспансер , етаж 1 - вдясно
  9. Това отива директно в Bookmarks. Благодаря, Ники!
  10. Ето алтернативен линк за сваляне, ако някой има проблеми с торент тракера. цък Благодаря за коментарите!
  11. Албума "Morning" може да се свали с оригинално качество (FLAC) от BananaBg.com - тракера изисква регистрация, разбира се. Както на всички е ясно, в България от такъв стил музика не може да се спечели. И все пак, ако някои пожелае да изяви подкрепата си, може да го направи като остави коментар или (йаииии!!!) купи mp3-ки от албума от iTunes, Napster, Rhapsody или CDBaby. Приятно слушане на всички!
  12. Благодаря от сърце :-) Щом има хора да харесват музиката ни, значи не сме я направили напразно.
  13. Наскоро реализирахме този проект - инструментален албум с доста разностилни композиции. Всеки, който се интересува, може да чуе парчетата на моята страница (трябва да инсталирате Silverlight плъгин - нещо като Flash алтернатива от Microsoft) или на нашите MySpace страници - Светлин Стайков и Александър Леков. Приятно слушане :-)
  14. Франк Гамбали, определено. Със Стив Смит и Стю Хем, ако може. И по-бързичко, моля!
  15. Тук има много полезна информация, включително и за твоя случай: http://www.ibanezrules.com/tech/setup/
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.