Jump to content
Българският форум за музиканти

podmatrix

Members
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Cort EVL-Z4

Contact Methods

  • Website URL
    http://marinov.biz/
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ловеч

podmatrix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Имам следния проблем, по-точно въпрос. Дали се продават точно тези неща като на снимката отдолу. Става на въпрос за едни пластмасови шайба под самия ключ, която незнайно как се е счупила. Някои някакви идеи за оправяне на това нещо?
  2. podmatrix

    Седла

    А има ли някакво значение от това на коя страна е наклонената част от седлото (дали е към грифа или обратно)?
  3. podmatrix

    Седла

    Хм нз колко ми е вярна линийката, но на първата 2 картинка (5,5 / 9,2) при мен са 5 и 9, а на третата (9,0 / 5,3) са 8 и 4,8/9
  4. podmatrix

    Седла

    Те и пир мен са заминали точно те, най-вече. Искам да ги сменя всичките, защото стоковите ми режат струните. Какво ли не опитах да ги загладя.
  5. podmatrix

    Седла

    Здравейте, Предварително се извинявам, ако вече има такава тема. Та въпросът ми е следния: Може ли да ми кажете някой онлайн магазин (по възможност в България), в който мога да си поръчам седла за моя Tone-o-matric bridge. Прегледах сайтовете на xxxx, Dynacord и Rock Shock, kf не намерих нищо.
  6. Никой ли няма да предложи нещо?
  7. И аз имам подобен проблем (при мен се къса главно 5та и 4та). Определено минаването към по-дебели струни не решава този проблем М момента съм с 12ки и все още се късат въпреки опитите ми да премахна острите части от седлата. Пробва със лютиер, ако не се получи.
  8. Здравейте, случайно да знаете къде от къде в БГ мога да си поръчам/купя тези седла, по-специално 3094 варианта или да ми предложите някакъв еквивалент. Мерси предварително. Edit: Всъщност май съм с 1я модел.
  9. podmatrix

    Гаден бръм

    Да, през dist става това, впрочем като се замисля не съм се заслушвал на clean как е. Иначе педалчето ми е Behringer UM300, но проблема си го има на различни output истории.
  10. podmatrix

    Гаден бръм

    @IsoMorPhiC не се получава със заглушаване. Ефект 0лев... @sevenstring нз просто сега ми хрумна на акъл това.
  11. podmatrix

    Гаден бръм

    Сега като каза взех да се усещам от какво е... Понеже седлата ми бяха фабрично прекалено кофти изрязани (имаха шупли) и съм ги пилил, защото ми режеха струните (всъщност продължават да си го правят), и май наистина има разлика. Иначе китарата не е кой знае колко "мощна". Cort Evl-Z4. Честно казано мога спокойно да си върна всички добри думи за нея, които съм казал. Edit: Опа ти си говорил за позиции, аз разбрах струни... Както и да е. Иначе да 2 е по-скоро "бръждене"
  12. podmatrix

    Гаден бръм

    Имам следния проблем: Когато примерно съм хванал 4та струна на примерно 7 или какво и да е прагче и ударя струната и задържа звука продължително време струната започва да издава един гаден бръм (нещо от сорта на резонанс). Повдигнах си бриджа (tune-o-matic е), интонирах си струните, но бръма си продължава да го има. Зачудих се да не би да е от прагчетата нещо, но китарата е сравнително нова. От какво може да се получава това?
  13. Аз като свиря се движа с барабаните, поне се старая, но има моменти, в които слушам и баса и доста често се бъркам от него.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.