Jump to content
Българският форум за музиканти

ivo_minchev

Members
  • Мнения

    107
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно ivo_minchev

  • Рожден ден 06/17/1980

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.minchev.websites-tech.com
  • Skype
    ivo_minchev

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ruse
  • Interests
    Аз съм най-добрият китарист... по душа.

ivo_minchev's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Обществена Репутация

  1. Аз съм най-добрият китарист... по душа.

  2. Не пипай там ! ;-) Най-трудното за един китарист е да се научи да свири МАЛКО ! Така е идеално - с минималистичните китари се оставя парчето на диша... Въпреки, че съм китарист и наистина в началото имахме спор в групата за това, сега се съгласявам с мнението на Demiurg, че така си е добре.
  3. За нас е удоволствие да ви представим новото си авторско парче Everything You Need. http://www.youtube.com/watch?v=O6abQtv0Tb0
  4. От почти година не функционира. Причината - кофти мениджмънт.
  5. Абе Владо ела и направи клуб в Русе. Града има крещяща нужда от такова заведение...
  6. Най-накрая да се роди клуб в който музикантите да са доволни от отношението. Аз знам за клуба и от други места. Чувам само хубави неща. Лошото е че Владо не може да отиде на репетиция на банди от други градове за да ги оцени дали стават или не. Ние говорихме с него за участие на Rockada там, но така и не се развиха нещата. Той предложи да направим нещо като турне. Да си намерим участие в друг град около Пловдив и да минем през Полинеро на следващия ден. Не можем да си позволим този лукс, защото имаме двама семейни с деца в бандата и хората трудно могат да отсъстват повече от 24 часа от дома, а и да не забравяме че всички работим в други сфери различни о музиката. Дано някой ден има възможност да ни види на сцената си. Успех на клуба. Стискам палци на добрите мениджъри и вярвам, че клуба ще се развива.
  7. Е то други не останаха...
  8. Понеже много хора ме питаха за табовете на Dream Theater ги качих в нета. Dream Theater - Images and Words Dream Theater - Erotomania
  9. Така по ник само не мога да зацепя кой си.
  10. Браво бе... Не те ли е срам? Що не се обади че си съфорумец?
  11. Според моето скромно мнение това е най-добрата рок тава излязла от БГ в последно време. За съжаление не е толкова добра колкото ми се иска.
  12. Защо мислиш така? И ние (Rockada) сме хобисти, но също имаме цена за участията си. Разликата ни с профитата е в тва че за нас е все едно дали този месец че имаме участие или не, докато едно профи трябва да се храни и би предпочело тази седмица да има поне 3-4 участия (работни дни). Ние даже избягваме да имаме чести участия за да може да имаме по-голям заряд. Аз съм на мнение че качествената музика (независимо дали е профи или хоби) трябва да се оценява еднакво. Т.е. ако групата (изпълнителя) пълни залата (клуба) и прави добро шоу си заслужава и добри пари. Това е уважение за положеният труд за да се стигне до това ниво. В тази връзка смятам че решенията на синдиката биха засягали и нас (Rockada) като хобисти.
  13. Мойте уважения към vhcs, но мисля че не си прав.
  14. Аз търся оригинални табове на ТОТО (имам предвид разписвани от истинските музиканти). Имам на Dream Theater целия Images And Words разписан от Петручи. Ако някой се интересува да драска на ЛС.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.