Jump to content
Българският форум за музиканти

avaavaava

Members
  • Мнения

    232
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    електрическа китара

avaavaava's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. С 10 ръце за и подкрепям при мен вече е плачевно положението ... Превключва си на различни режими на разглеждане на топиците и отговорите в тях сам(преди ден два се случи последно) . Зарежда страница по 2,3 и 5 минути ,и то само ако не забие преди това за 20 до 80 секунди,заедно с целия браузър.. И преди са се писали такива теми и промяна никаква.. Забрави колега.. Ще почнат съвети от рода махни аватари,махни картинки махни икони... Махнал съм всичко и кел файда... ефект никакъв. Така че прави като мен - примири се и това е!!! Форума е як (по съдържание),просто е тегав по отношение на разглеждането му.
  2. Аз изключих подписите. Разлика не виждам.
  3. "Ай ем Леджънд"!!! Ае момци тва ли са четириолите?(приемам само компетентни мнениа от барабанисти с консерватория) П.П. Що не пишете там отдолу на кой кво му тегне на душата(аз бих писал ма не съм потърпевщ). ....ае тиа ка се сабараа толку народ у тоа тесен коридор.... Пуашим се!!!
  4. Аз съм с 8-те ръце за някакви промени.. Не ги разбирам работите "из дълбоко " ,но няма ли начин да си зареди страницата с отговорите, пък картинките да си ги зарежда после .. Най- вече не виждам защо е нужен този блокаж на целия браузър(независимо какъв - дори и Макстон в момента пак прави проблем) за 20-30 секунди и не може да се скролва нито страницата на форума нито да се разглеждат други саитове докато е забило тук. Странно е че макстона около седмица фърфеше на пушка без проблем и после се почна .. А само ако погледнете в архива ще скивате как бях оплют преди година и половина някъде че ми била скапана машината еди си кво си.. А аз само опоменах че стария форум (червения) си беше пушка ,можеше да се пооправи просто,а не да се смени защото беше почнал да 'пуска" по 3 отговора при пускане на мнение и разни други проблеми се бяха появили... Но това забиване сега просто кърти... Не ме разбирайте погрешно не мрънкам и по-доволен от мен че го има форума няма!!! И бих го търпял "това",и ще продължавам да го търпя но проблема се задълбочава..
  5. ЗА ГИНЕС!!! Олелеее,Бог да пази от такива ... И аз познавам такъв тип хора - това е епидемия и срещу нея "бронебойни патрони" няма открити... Те тия така лъжат че сами си верват... Май има само едно лечение - прекъсване на всякакво взаимоотношение и който се е опарил да не спира да разказва за случая си защото "времето лекува" и добрите и лошите дела.. Не позволявайте да се забравят "старите подвизи" ,освен ако човека не се промени или не се разкае ...ма като гледам "няма да излезе заек от този храст".
  6. avaavaava

    Перцето на Lp..

    Аз бях 50/50. Старите рокаджий естествено че си мислят за китара кат го скиват "тва" .
  7. Ае верно от къде е изкопахте тая тема.. Иначе плашите ме с тия "въпроси". ""Жива" китара е ако е читава, иначе зарежи.
  8. avaavaava

    Digitech Whammy

    И в "Мюзик Фактори-то" има "Уами" и си свири ок .Има и доста други неща - мултифункцьоналното му викам аз.
  9. Аз имам 2-ва ML 79 с Floyd , щото Разора нещо не ми тича ,а и не ме кефи много .. Иначе ML -четата ми тичат много и ми пасват много на свиренето - особенно прав като свиря(то и не помня кога съм свирил седнал напоследък). Но определено с тази китара съм изсвирвал доста неща които не съумях с Ибанеца преди известно време...
  10. ^ Точно това имам предвид - за хора като тебе за които "Дийн-четата" са като Фендер и Гибсън, да си имат други теми в който са си пишат . А хора като мен да си пишат в тази тема и да обсъждат радостите и проблемите(евентуално),които биха имали с китарата си. Пак казвам "Дийн" китарата е участвала е сътворяванео на метъл историята( на големия ,креативен,уникален,не-клиширан и виртуозен метъл), и това което се е правило с тази китара ,не може да се постигне с Фендер и Гибсън (смисъл възможно е, но това са съгнейчъри и поръчкови китари и стуват сума си пари). Целта на това дето предлагам е не да спорим с хора дето не се познаваме, а да обсъждаме тези китари ,които за нас са "КИТАРИТЕ" и другото не е на това ниво или по точно не става за това за което нашите китари стават. Просто в тема за "Дийн" няма да пишат фенове на "Би Ци Рич' , "И ЕС ПИ" , "Джипсон" и т.н.т. и няма да има спорове с разни заклети фенове кое е върха и кое не. В темата може да се види колко хора имат такава китара ,цветове,модели ,година , снимки - е такива неща от сорта. Оф по-просто не мога да го обясня. Дано да няма вече спорове, защото това е последното което целя.
  11. Аз искам да питам има ли други собственици на "Дийн" освен мен в тоз наш форум. Е така просто да си споделяме за китарите, ако трябва нова тема само "Дийн" да направим. На по-качествена и удобна китара не съм свирил - като застана на сцена и това "нещо" просто се запъва по мене и ми е толкова стабилно в ръцете че просто не е истина... За една година флойда (не скъп модел) не мръдна - ръчкам здарво!!! Грифа е широк и комфортен - с кон да се разхождаш по него. Дори и само 2 "зебра" адаптера ако е китарата(да не говорим за Даймбъкъра имам 2 вече),режат ниско под колената.. А "зебрите" са просто адаптери непретенцйозни(серийни и не кой знае какви скъпи). Иначе и мен не ме кефят "Разорите" , просто на живо са много зле цветовете и с тези ръбове имам чувството че ще очистя някой.. Та така ако прецени някой Мод че може, нека си заформим темичка щото "Дийн-а" е нещо като когато човек си взема Порше,Ламбо или Ферари....незнам поне за мен е така . Имам и Уошбърн но не е "същото"(пак МЛ типа модел). Яка китарка - който не е свирил на такава ,той не е изритал другите си китари.
  12. Според мен е доста далече точно това от" едно към едно" ,но има "различно" звучене..
  13. avaavaava

    Warhead

    Ем търсим пак по Германия настаро нещо щото ново няма и на склада...
  14. avaavaava

    Warhead

    В какъв смисъл подобрен? Освен това ако ти трява ряз и Даймбег самия (лека му пръст) в края действаше с Krank, който не е транзисторен. К'во значи скъпи/евтини - то или звучи или не. Транзисторите струват по-малко, 'щото средностатистическия мат'риал за изработката им е по-евтин от ламбетата. Ам на Даймбек звука накрая с ноата банда просто не ме кефи с "кранк" дето свири....просто нема го некакси хъса ,и "онзи" звук дето кара Ората да се ръгат и да праят погото...(това си е моята преценка -нека не спорим относно нея, а и темата е друга.)
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.