Jump to content
Българският форум за музиканти

naskorg

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    klavir,akordeon

naskorg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Да колега,аз също не намерих такава настройка,а смея да твърдя че имам доста опит в правенето на стилове.Имал съм KORG i3 и KORG PA80. Ще направя едно уточнение: Клавира е на колега и дойде при мен пълен с доста информация.Има доста USER стилове и при натиснат бутон AUTO FILL брейковете работят съвсем коректно,като към всяка вариация се включва съответния брейк,А при моите стилове не е така. Пример: При моите стилове бутона AUTO FILL е включен,върви Var 1 натискам Var 2 а се включва Fill 1. При другите стилове не е така Пример: Бутона AUTO FILL е включен,върви Var 1 натискам Var 2 и си се включва Fill 2 ( брейк подходящ и проектиран за съответната вариация ) Поздрави
  2. Здравейте колеги, От скоро разполагам с един Korg PA 600. По принцип обичам сам да си правя стиловете,но тук срещам следният проблем: Правя четири вариации и съответно четири Fill 1,Fill 2,Fill 3 и Fill 4. Както знаете клавира има функция за Auto Fill и на всяка вариация си отговаря съответния брейк. Но нещо се случва и Fill не тръгва както трябва.Примерно натискам бутона за Var 3 а се включва Fill 1. Предполагам че е до някаква настройка и предварително задаване на параметрите,но не можах да реша проблема. Ще бъда благодарен ако някой колега ми подскаже за какво става въпрос и ми помогне в решаването на проблема. Поздрав и успех на всички колеги.
  3. Колеги,за втори път пиша по темата . Невярвам някой да не си е правил самичък РАК КУТИЯ.Моля помогнете ми и аз да си направя.Всичко ще ми е от полза.Снимки,чертежи.информация, проекти и т. н.
  4. Здравейте колеги.Трябва ми програма с която да мога да намалявам темпото на МР3-ки за по лесно вадене на сола и т.н. Моля ако някой може да помогне.
  5. Здаравейте.Имам две стъпала и един кросовър и искам да ги събера в една обща рак-система.Как да си направя самата кутия , какви материали да използвам , някой ако има чертеж нека да помогне
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.