Jump to content
Българският форум за музиканти

Simphony

Members
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Simphony

  • Рожден ден 02/01/1985

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Smolyan / Sofia

Simphony's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Обществена Репутация

  1. Simphony

    Boss GT6 настройка

    Здравейте колеги, наскоро си взех един GT6, малко ми е сложен с настройването. Та сега да питам малко и ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарен. 1 Защо, когато като почнеш да настройваш от бутон manual се изключват педалчетата? Имам предвид понеже преди този имах МЕ50, който се настройваше точно по този начин с педалчетата, т.е. когато натиснеш примерно педал delay - работиш само с ефектите по този педал. А при този не можеш да настройваш по този начин или поне аз не мога и така почва едно чудене кой звук от къде идва. 2 Как се пише на този процесор - имената на ефектите? Благодаря преварително и моля за извинение ако темата ми е не където трябва. Поздрави.
  2. Благодаря ти колега.
  3. Здравейте, някой може ли да ми каже как да си настройвам процесора? Скоро го взех и се оказа, че ми е малко сложен. Китарата ми звучи много остро във всичките й разновидности. Човърках, мъчих, но нищо. Интересува ме как да си направя примерно дист, само китара или с даден ефект и как се настройва контрол педала? Благодаря предварително! Поздрави.
  4. Здравейте, понеже не разполагам с компютър и се питах, дали има начин да си кача тази пограма на телефона и да работи. Предварително благодаря!
  5. къде живея?

  6. къде живея?

  7. Къде живея?

  8. Благодаря ти Presly , жив и здрав бъди и весело посрещане на празниците
  9. Mixcraft5 сбъркал съм се какви звуци има там
  10. Здравейте колеги, тук имаше калкулатор, с който се изчисляваха разстоянията между прагчетата, но понеже скоро си преинсталирах компа и всичко ми отиде по дяволите. Молбата ми е ако някой може да ми прати линка с калкулатора на McDonalds ще бъда много благодарен. Поздрави!
  11. Продължението следва! К. Димитров П.П. Simphony, радвам се, че има ентусиасти, за които имат намерение и желание да се потопят в сферата на изработка на музикални инструменти. Това е красиво занимание, стига целите му да са благородни (постигане на вътрешно удовлетворение за постигнат резултат). Що се отнася до това, как се прави гриф - първите няколко грифа ги направих с трион, тесла, джобно ножче, раш пила, шкурка и дрелката на съседа за отворите на ключовете. Всичко това беше през 1998 година. Грифовете са още в ръцете на хора, които свирят на тях Благодаря ти, ще следя темата за тоя бас с КЛИЗМА хахаха, интересно ми е да видя какво ще се получи УСПЕХ!
  12. Браво, поздрави за темата, наистина много ще помогне на такива като нас които едва сме се захванали с тази дейност. Искам да попитам с какви машини работиш за изработката на грифовете (въпросът ми е принципен, не е отнесен към темата)? Щото само на ръка не става определено. Аз сега съм подхванал една китара малко откачена , не знам дори на какво ще прилича, но си я правя за мен така че... , с която мисля да допринеса за темата, но като я направя ще кача снимки и коментари.За сега знам само, че ще е с 27 прага и ключове на всякъде хаха дано се получи нещо. Поздрави. Е.Дженоваров
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.