Jump to content
Българският форум за музиканти

D3ManD

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Kitara

D3ManD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. Яко... Ако кажеш с какъв педал или настройки вадиш звука ще си златен.
  2. Това последното ми харесва. Сигурно се притесняваш да пееш силно. Добър начин да се научиш да си отпускаш гласът е, когато няма никой в къщи (за да ти е спокойно) да пробваш да пееш силно. Записвай всеки опит и след това го прослушвай да чуеш къде са ти грешките. От начало може да звучи фалшиво но пробвай 2 3 дена да правиш по няколко опита, и с всеки опит да настрадваш гласът си (експериментирай с силата). Накрая съм сигурен че ще намериш положителни разлики. Не съм голям разбирач но мисля че имаш някакъв потенциал.
  3. Аз лично не мога да те оценя... според мен трябва да отпуснеш гласът си, струва ми се че пееш доста тихо. Дигни си децибелите да ти чуем гласът по-добре.
  4. D3ManD

    Papa Roach - Last Resort

    Хаха усетих доза ирония... но като забогатея ще взема нещо по сносно.
  5. D3ManD

    Papa Roach - Last Resort

    Мерси, наистина не е перфектно можеше да направя още няколко опита да го изкарам по добре. Но имах идеята за клипа и нямах търпение.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.